A2 takımı dış sahada kaybediyor

TFF A2 Ligi 2. Grupta mücadele eden Konyaspor sezonun 15. hafta maçında deplasmanda Kayserispor’a 4-2 yenildi. Yeşil-beyazlı ekip aldığı bu mağlubiyet ile 3 haftalık yenilmezlik serisini sonlandırdı.
Yeşil-beyazlılar puan sıralamasında da 6. basamağa geriledi. Geçtiğimiz hafta sahasında Gençlerbiriliği ile berabere kalan yeşil-beyazlı ekip galibiyet için gittiği Kayseri’den eli boş döndü. Kayesirspor ise aldığı galibiyetle puanını 26 yaptı ve temsilcimizin 2 basamak üzerinde 4. sırada yer aldı. Konyaspor A2 takımı ligde oynadığı 14 maçta 7 galibiyet 4 beraberlik 3 de yenilgi aldı. Bu yenilgilerin 2’sini deplasmanda alan yeşil-beyazlı ekip sahasında ise bir defa yenildi. Sezonun ilk yenilgisini oynadığı ikinci hafta Adanspor karşısında  2-1’lik skor ile alan  Konyaspor bu karşılamadan sonra tam altı hafta yenilgi yüzü görmedi. Yeşil-beyazlı ekip 10. hafta ise sahasında Trabzonspor ile karşılaştı. Rakibi ile zorlu bir maç oynayan Konyaspor bu karşılaşmadan 3-2 yenik ayrıldı. Yeşil-beyazlıların yenilgi sayısı kaybettiği bu maçla birlikte 2’ye çıktı. Trabzon yenilgisinden sonrada istikrarlı bir çizgi çizen yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmadan sonrada rakiplerine 3 hafta mağlup olmadı. Bu 3 haftanın ardından Kayseri deplasmanına giden Konyaspor burada rakibine 4-2 yenilerek ligdeki 3 mağlubiyetini aldı. Yaş sınırlaması olmadığı için bir çok takımın A takımdan futbolcu oynattığı ligde Konyaspor A2 takımı genç kadrosu ile başarılı sonuçlara imza atıyor. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 14 maçta sadece 3 yenilgi aldı.  
A2 Ligi 2. grupta oynanan 15. hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde  Gaziantepspor 2-2 Sivasspor, Gaziantep B.Ş. Bld.Spor 1-1 Mke Ankaragücü, Mersin İdman Yurdu 1-1 Çaykur Rizespor A.Ş., Gençlerbirliği 2-1 Adanaspor A.Ş., Samsunspor 2-0 Diyarbakırspor, Kayseri Erciyesspor 3-2 Giresunspor, Trabzonspor A.Ş. 5-2 Kardemir D.Ç. Karabükspor, Kayserispor 4-2 Konyaspor
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri