A2 Takımı devleri geride bıraktı

TFF A2 Ligi Final Grubunda mücadele eden Konyaspor 5. hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu
Grupta Beşiktaş, Galatasaray ve Gençlerbirliği gibi güçlü ekiplerle mücadele eden Konyaspor oynadığı 5 maç sonunda 4 galibiyet 1 yenilgi aldı. Son maçında grubun lideri olan Beşiktaş’ı 3-0 gibi net bir skorla geçen Genç Kartallar zirvenin yeni sahibi oldu. 4. Grupta lider olarak gösterdiği başarılı performansı Final Grubunun ilk 5 haftasında da sürdüren yeşil-beyazlı ekip Türkiye derecesi hedefliyor. 5. haftayı Beşiktaş galibiyeti ile Konyaspor 6. hafta maçında Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak.
Yeşil-beyazlı ekibin rakibi Çaykur Rizespor 5 maçta 1 galibiyet 4 yenilgi alarak haftayı 6. sırada tamamladı. TFF A 2 Ligi Final Grubunda 5. hafta sonunda alınan sonuçlar ve 6. hafta maçlarının programı şu şekilde: Çaykur Rizespor A.Ş.0-2Medical Park Antalyaspor, Kardemir D.Ç. Karabükspor 1-1 Kartalspor, Galatasaray A.Ş.0-1    Gençlerbirliği,     Konyaspor 3-0 Beşiktaş A.Ş. 6. Hafta: Gençlerbirliği-Beşiktaş A.Ş., Kartalspor-Galatasaray A.Ş., Medical Park Antalyaspor-Kardemir D.Ç. Karabükspor, Çaykur Rizespor A.Ş.- Konyaspor.
ŞAMPİYON 8 TAKIM ARASINDAN ÇIKACAK
Final grubu ve Klasman grubu müsabakalarının ardından, Final grubunda ilk 4 sırayı alan takımlar bir torbada, Klasman gruplarını lider tamamlayan 4 takım diğer torbada olmak üzere kura çekimi yapılacak. Bu 8 takım, A2 Ligi şampiyonu olmak için Play-Off maçları oynayacak. Tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final, yarı final ve final maçları gerçekleşecek. Bu maçlar sonucunda, kazanan takım 2011-2012 sezonu A2 Ligi Türkiye Şampiyonu olacak. Yarı finalde kaybeden takımlar ise 3.lük - 4.lük maçı oynayacak.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri