A2 Takım Gaziantep’i 3-1’le geçmeyi başardı

A 2 Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 4. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepsporu ağırladı.

Geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyes deplasmanında farklı mağlup olan yeşil-beyazlılar, Gaziantep’i 2-1mağlup etti. 2 Nolu Saha’da oynanan karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğü ele alan Konyaspor aradığı golü 33. dakikada buldu. Bu dakikada topu sol çizgiden taşıyan Ali Dere ortaladı Recep Aydın penaltı noktasında kafa vurdu 1-0. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. İkinci yarıya da iyi başlayan Konyaspor, 75. dakikada Volkan’ın ortasında topla buluşan Recep Aydın önce göğsüyle topu düzeltti ardından net bir vuruşla kendisinin ve takımının 2. golünü attı. 2-0. Bu golden bir dakika sonra Gaziantep, Mehmet Fuat ile aradaki farkı tekrar bire indirdi 2-1. Maçın uzatma bölümlerinde Celalettin’in ayağından bulduğu golle skoru 3-1’e getiren Konyaspor, ikinci 3 puanını hanesine yazdırmış oldu.


HAKEMLER: Necati Şenkeleş, Yasin Şahin Alper Gümüş
KONYASPOR: O. Nazmi, Rıfat, Muhammet, Oğuz, Volkan, Eşref, Ali Kireş (Celalettin), Alper (Serbay), Feyyaz, Recep Aydın (Ahmet), Ali Dere.
GAZİANTEPSPOR: Muhammet, Halil İbrahim Can, Halil İbrahim Kır, Mehmet, Soner, Uğur, Serdar (Cemal Yasin), Deniz, M. Fuat, Gökhan (Cengiz), Caner (Feyyaz).
GOLLER: Dk 33, 75 Recep Aydın 90+4 Celalettin (Konyaspor) 76 M Fuat (Gaziantep)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri