A2 takım Cernatlı Karabüksporu yendi

TFF A2 Ligi 2. grupta mücadele eden Konyaspor 24.hafta maçında sahasında Kardemir Demir Çelik Karabükspor ile karşılaştı

Yeşil-beyazlı ekip büyük çekişmeye ve 7 gole sahne olan mücadeleden 4-3'lük skorla galip ayrıldı. Sonuca Serdar, Ali Kireş ve Serbay (2) golleriyle giden ve son 3 maçını da kazanan A2 Takımı haftayı 44 puanla kapattı. 2 Nolu Sahada saat 13:30'da başlayan maçı Ankara'dan Kadriye Gökçek, Tülay Maymak, Betül Baykan hakem üçlüsü yönetti. Konyaspor karşılaşmada Gökhan, Sefa, Abdullah, Mehmet, Selim, Rifat, Serbay, Ali Kireş, Aykut (Mustafa Sayan), Abdülkerim (Muzaffer), Serdar (Celalettin) kadrosuyla mücadele etti. Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmaya hızlı başladı ve 9.dakikada Serdar, 13.dakikada Ali Kireş ve 15.dakkada Serbay'ın golleriyle 3-0 öne geçti. Kardemir Demir Çelik Karabükspor 24.dakikada  A takım oyuncusu Cernat,  ve Can Berk’in 27 ve 32. dakikada bulduğu gollerle skoru 3-3'e getirdi. Ancak Konyaspor karşılaşmayı bırakmadı. Yeşil-beyazlı ekip 38. dakikada Serbay takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.
Konyaspor bu golle devreyi 4-3 önde tamamladı. İlk yarısı 4-3 sona eren maçın ikinci devresinde gol sesi çıkmadı ve Konyaspor haftayı 3 puanla kapatırken, puanını da 44'e yükseltti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri