A2 Takım 3 puanla 5. sırada

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu sezon ilk defa uygulanan A2 Liginin Güney grubunda mücadele eden Konyaspor sezonu üçüncü haftasında yenilgi ile tanıştı.

İlk maçında sahasında Mersin İdmanyurdunu konuk eden yeşil-beyazlı ekip rakibini 2-0 yenerek lige moralli bir giriş yapmıştı. İkinci haftayı maç yapmadan geçiren Genç Kartallar sezonun 3. hafta maçında ise Kayseri Erciyes deplasmanına konuk oldu.

Vali Nihat Canpolat sahasında oynanan karşılaşmada yeşil-beyazlı ekip rakip forvetlerini durdurmakta zorlandı. Mehmet Yaman’ın attığı 2 golle ilk yarıyı yenik kapatan Konyaspor ikinci yarıda da rakibine karşı üstün bir oyun sergileyemedi. İkinci devrede de Mehmet Yaman ve Emre’nin golleri ile temsilcimiz sahadan 4-0’lık skorla ilk yenilgisini aldı. Bu sonuçla 3.haftada yenilgiyle tanışan takımımız haftayı 3 puanla 5.sırada kapattı. Konyaspor’u sahasında 4-0 yenen Kayseri Erciyesspor ise nağmalup şekilde liderliğini devam ettirdi. 
Alınan yenilgi nedeniyle üzgün olduklarını ifade eden A2 takımı antrenörü Yücel Altınışık; “Kayseri Erciyesspor karşısında beklenmedik bir yenilgi aldık. Sezona iyi başlamıştık ancak devamını getiremedik. Önümüzdeki haftalarda oynayacağımız maçlarda başarılı sonuçlar alarak bir seri yakalamak istiyoruz. Bizim en büyük hedefimiz oyuncularımızın oynayacakları maçlarda tecrübe kazanarak A takıma fayda sağlayacak kıvama gelmesi. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Ancak alınan yenilgiler morallerini bozuyor. Futbolcular ne kadar moralli olursa kendilerine olan özgüveni o kadar artar. Özgüvenin artması ise yeteneklerini daha iyi göstermesi ve kendini oyuna daha iyi vermesi demektir. İnşallah ilerleyen haftalarda bu gerçekleşecek” şeklinde konuştu.
Namağlup 9 puanlı Kayseri Erciyesspor lider olarak tamamladığı A2 Ligi Güney Grubu’nda 3.hafta maçlarında alınan toplu sonuçlar ile 4.haftanın maç programı şöyle: Sivasspor: 3-Kayserispor: 0 Gaziantepspor: 4-Mersin İdmanyurdu: 0 Kayseri Erciyesspor: 4-Konyaspor: 0 Gaziantep B.Ş.Bld.Spor: 1-Diyarbakırspor: 0 Adanaspor (Bay) 4.Hafta 15 Eylül 2009 Salı Saat 16:00 Mersin İdmanyurdu-Gaziantep B.Ş.Bld.Spor Saat 16:00 Konyaspor-Gaziantepspor Saat 16:00 Kayserispor-Adanaspor Saat 16:00 Diyarbakırspor-Sivasspor Kayseri Erciyesspor (Bay)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri