A. Selçukluspor Konya'ya döndü

Anadolu Selçukluspor, iki bölüm halinde yaptığı kamp çalışmalarını noktaladı.

Anadolu Selçukluspor, iki bölüm halinde yaptığı kamp çalışmalarını noktaladı. Bugün Konya'ya dönen yeşil-beyazlılar, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Temsilcimizde Malatya yolculuğu cuma günü başlayacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, 2. kamp dönemini dün tamamladı. Side Emirhan Otel'de ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar dün öğleden sonra yaptığı tek çalışma ile kampı noktaladı. 27 Ocak 2013 Pazar günü Yeni Malatyaspor ile deplasman da oynayacağı maça hazırlanan Anadolu Selçukluspor’umuz Antalya kampının ardından hazırlıklarını Konya’da sürdürecek. Bugün sabah saatlerinde Emirhan Otel'den ayrılacak olan yeşil-beyazlılar öğleden sonra Kayacık Tesislerinde ilk antrenmanını yapacak. Kayacık Tesislerindeki antrenman saat 15:30’da başlayacak.

Anadolu Selçukluspor, yapacağı iki günlük çalışmanın ardından Cuma günü Malatya yolculuğuna çıkacak. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Nuh Aşkın ile anlaşan yeşil-beyazlılarda henüz ismi açıklanmayan bir forvet ile yakın temas devam ediyor. Yönetim kurulu olası bir anlaşma zemininde bu futbolcunun ismini kamuoyuna duyuracak. Yeni teknik adamı Zafer Turan ile birlikte temposunu giderek artıran yeşil-beyazlılarda, eksikler birer birer takımla birlikte çalışmalara başlıyor. Uzun süredir sakatlıkları devam eden ve eksikleri hissedilen futbolculardan Yaser Hacımustafaoğlu ve Serbay Yağız, takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Sakatlığı devam eden bir başka isim Aykut ise bugün yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Ayrıca idman ve maç eksiği bulunan futbolcular Rıdvan Sağlam ile Abdullah Çoban'ın bir iki hafta içinde eski performanslarına kavuşması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri