A. Selçukluspor haftayı kayıpsız kapatma peşinde

Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukluspor'un teknik direktörü Salih Eken, İskenderun Demirçelikspor engelini de kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.

Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukluspor'un teknik direktörü Salih Eken, İskenderun Demirçelikspor engelini de kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.  Salih Eken yaptığı açıklamada, takımın yükselen performansından memnun olduğunu ve futbol adına doğru bilinenleri gün geçtikçe daha iyi uyguladıklarını belirtti. İyi oyunun yanında kazanmayı da öğrendiklerini vurgulayan Eken, şunları kaydetti:
    
''Lig uzun bir maraton ve bu maratonda her türlü sonuç yaşanacaktır. Biz iyi bir çıkış yakaladık. Oyuncularımızda gerekli güven oluştu. Sezon başıyla hiçbir konuda aynı değiliz. Büyük mesafeler kaydettik. Geçtiğimiz haftasonunda deplasmanda oynadığımız ve 1-0 kazandığımız Gaziosmanpaşaspor maçında gösterilen performans çok iyiydi. İskenderun Demirçelikspor engelini de kayıpsız geçmek istiyoruz.''
    
Eken, güçlü bir rakibe karşı sezonun önemli maçlarından birine çıkacaklarını ve taraftardan destek beklediklerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri