A. Selçukluspor galibiyete hasret kaldı!

Anadolu Selçukluspor kendi sahasında Bayrampaşaspor'u ağırladı. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve iyi başladığı sezonda son haftalarda önlenemez bir düşüş yaşayan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, dün 15. hafta maçında sahasında Bayrampaşaspor ile karşılaştı. Her iki takımında vasat bir futbol ortaya koyduğu maçtan gol sesi çıkmadı. Yeni teknik direktörü Mevlüt Atasaven nezaretinde çıktığı ilk maçta geçtiğimiz hafta Kırklarelispor’a deplasmanda mağlup olan yeşil-beyazlılar, dün ise mutlak galibiyet için çıktığı maçta Bayrampaşaspor’u mağlup etmeyi başaramadı. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanan maça ilgi yine yoktu. İki takımında galibiyet için gerekli mücadeleyi göstermediği maç son derece zevksiz ve çekişmesiz geçti.

Takımlar pozisyon üretmekte zorlanırken, maçın en tehlikeli akınını konuk takım buldu. 8. dakika: Gelişen Bayrampaşa atağında Sabri topu tokatlayarak uzaklaştırdı. 11. dakika: Kenan sol kanattan kullandığı serbest vuruşu direkt kaleye gönderdi. Emin zorlaman topa sahip oldu.

12. dakika: gelişen Anadolu Selçukluspor ağımda Yusuf’un arka direğe açtığı ortayı Ali KafadarDoğan’a bıraktı. Doğan’ın rövaşata denemesi üsten auta gitti.  26. dakika: Bayrampaşa atağında soldan açılan ortaya gelişine vuran Ziya’nın şutu üstten auta gitti.  35. dakika: Ahmet Önay’ın ortasında arka direkte Ali Kafadar’ın vuruşu auta gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

50. dakika: Samet’in vuruşu sonrasında ağlarla buluşan top ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı. 72. dakika: Gelişen Bayrampaşa atağında Ziya’nın ortasında Tufan sert bir şut çekti. Kaleci Ahmet Sabri Fener güzel bir müdahale ile gole izin vermedi.  88. dakika: Levent’in Sabri’yle karşı karşıya kaldığı pozisyonda genç kaleci kaleyi terk etti. Sabri’yi geçen topun gol olmasını volkan engelledi. Maçın geri kalan bölümlerinden gol sesi çıkmadı ve taraflar birer puana razı oldu.

Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla puanını 17'ye çıkarttı. Yeşil-beyazlıların ligdeki sıralaması ile yine değişmedi. Temsilcimiz 10. sıradaki yerinde kaldı. Ligin 15. haftası dün oynanan maçlarla sona erdi. Ligde alınan sonuçlar ise şöyle: Denizli Belediye-Ofspor: 2-2, Eyüpspor-Kırklarelispor: 1-0, Yeni Malatya-Ç.Şekerspor: 2-1, A. Selçuklu-Bayrampaşa: 0-0, Balıkesirspor-İnegölspor: 1-0, Kızılcahamam-Körfez: 5-2, Tokatspor-İskenderun D.: 1-0, Altay-Gaziosmanpaşa: 1-3.

Stat: Atatürk

Hakemler: İlkay Aydın, Mehmet Şengül, Aykut Onar

Anadolu Selçukluspor: Ahmet Sabri, Yusuf, Kenan, Semih (Dk. 56 Aykut), Volkan, Doğan (Dk. 79 Abdülkerim), Ahmet Önay, İlhan, Fikret, Uğur, Ali (Dk. 46 Emre)

Bayrampaşa: Emin, Barış, Hayrullah (Dk. 84 Mehmet), Samet (Dk. 62 Ahmet), Recep, Tufan, Polat (Dk. 74 İlker), Cenk, Ünal, Ziya, Levent

Sarı Kart: Dk. 15 Uğur (Anadolu Selçukluspor)


A.Selçukluspor:0 - Bayrampaşaspor:0

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri