A. Selçuklu Pendik'e hazır

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur karşılaşmasında yarın Pendikspor ile karşı karşıya gelecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur karşılaşmasında yarın Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Denizli Belediyespor maçından aldığı farklı skorla moral bulan yeşil-beyazlılar, Pendik maçınının hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamladı. Önemli bir eksiği bulunmayan temsilcimizin tek hedefi evinde kazanarak tur atlamak ve ligdeki moralli görüntüsünü devam ettirmek.

4- 1 İYİ BİR SKOR

TFF 2. Lig’de ilk 3 haftanın ardından güzel oyunu skora da yansıtan Anadolu Selçuklusporlu oyuncular oldukça mutlu.Yeşil beyazlı oyuncular bu galibiyeti hak ettiklerini ifade ettiler. Yeşil beyazlıların genç file bekçisi Sabri sahadan iyi bir skorla ayrıldıkları için mutlu oluklarını ifade ederek, “1 ve 2. Haftaya göre daha farklı bir oyun düzeni ile sahaya çıktık. İlk 2 haftada sadece gol yememe ve geride hakimiyeti elimizde bulundurmak istiyorduk. Bu hafta ise rakibimiz nedeniyle önde basmak istedik ve bunun neticesinde de 4 gol bulduk. O bir golü de yemeseydik iyi olacaktı ama yine de 4 – 1 iyi bir skor. Herkes bizi böle bilmiyordu, biz iyi bir ekibiz ve bundan sonrada böle gidecek inşallah onlarında desteği ile.”

Takım bir diğer ismi Serbay da; “Sahamızda böyle bir galibiyet hepimizi mutlu etti. İlk iki haftanın ardından bu hafta güzel oyunu skora da yansıtmayı başardık. Elbette ki şehrimizin bi,r diğer önemli ekibi Konyaspor”un galibiyeti ile aynı haftaya gelmesi de ayrı bir sevinç. Alınan bu iki galibiyet Konyalılar ve taraftarlarımıza armağan olsun. Biz iyi bir ekibiz ve daha böyle bir çok sonuç alacağız. “Anadolu Selçukluspor’un başarılı isimlerinden Uğur ise, “Hafta içinde de dediğim gibi ilk iki haftada ligin zorlu ekiplerinden 1’er puan çıkardık. O maçlarda daha farklı bir sistemle sahadaydık. Bu maçta kendi oyunumuzu daha çok oyuna yansıtarak sahadan galip gelemsini bildik. Bol gollü olması da ayrı bir sevinç elbette. Camiamıza hediyemiz olsun bu galibiyet, Konya halkını bundan sonraki maçlarımızda da sahada görmek istiyoruz.” Yeni Malatyaspor ve Balıkesirspor beraberliği ile lige başlayan Anadolu Selçukluspor, 3. maçta Denizli Belediyespor'u 4-1 mağlup etti. Aldığı bu galibiyetle moral bulan Anadolu Selçukluspor, ligin de 5. sırasına kadar tırmandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri