A. Selçspor’da sessiz bekleyiş

Konya Anadolu Selçukspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililer transferde vites küçültürken, seçmeler ise devam ediyor.

Konya Anadolu Selçukspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililer transferde vites küçültürken, seçmeler ise devam ediyor.

İSTENİLEN BULUNAMADI

7 Temmuz tarihinden bu yana Kayacık Tesisleri’nde çeşitli vasıtalar ile takıma önerilen isimleri deneyen yeşil beyazlı teknik heyet aradığı oyuncuyu bulamadı. Alınan bilgilere göre Teknik Direktör Zafer Turan denenmek için gelen oyunculardan 2. Lig’e yeterli bir isim göremedi. Ancak bazı genç yeteneklerin en azından 1. kamp döneminde Anadolu Selçukspor ile birlikte olması beklenmekte. Ancak denenmeden kadroya katılacak isimlerin ligde mücadele edebilecek kalitede olmadıkları düşünülüyor.

3 OYUNCU ALINACAK

Transferde sesiz günler geçiren Konya Anadolu Selçukspor’da hedef 3 bölgeye daha takviye yaparak transferi tamamlamak. Yeşil beyazlılar bir stoperin yanı sıra birde golcü almanın peşinde olacak. Ayrıca birde sol kanat düşünen yeşil beyazlı yönetim bu noktada Davraz kampı ardından Torku Konyaspor’dan gelmesi muhtemel oyuncuları da beklemekte.

ESKİ ÖĞRENCİLER HEDEFTE

Konyaspor’dan kiralanması gündemde olan oyuncuların yanı sıra alınan bilgilere göre Teknik Direktör Zafer Turan eski öğrencileriyle de yakın temas halinde. Özellikle İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ve Bugsaşspor takımındaki bazı isimlerle olan temaslar son günlerde sıklaştığı belirtilmekte.

ÖMER VE BURAK İMZALAYACAK

Öte yandan Torku Konyaspor A2 takımında forma giyen oyuncular Ömer Esenkaya ve Burak, Anadolu Selçukspor’a imza atmaya çok yakın. Alınan bilgilere göre oyuncular bugün Kayacık Spor Tesisleri’nde yönetimle bir görüşme gerçekleştirecek. Ardından resmi imzaların atılması beklenmekte…

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri