A Milliler hazırlıklarını sürdürüyor

Avrupa şampiyonası hazırlıklarını Konya’da sürdüren A Milli Bayan Milli takımı yarın Bulgaristan ile ilk maçına çıkacak. Ay-Yıldızlı ekibimiz Konyalı basketbol severleri bu maçta yanlarında görmek istiyor
2011 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarına Konya’da hazırlanan Ay-Yıldızlılar günü çift idmanla geçirdi.A Milli Kadın Takımımız, yarın başlayacak 2011 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarının hazırlıklarını sürdürüyor. Konya’da kamp yapan Ay-Yıldızlılar, günü çift idmanla geçirdi.Rixos Hotel'in sağlık merkezinde saat 11:00'da başlayan günün ilk antrenmanı kondisyoner Bora Bölükbaşı yönetiminde gerçekleştirildi. İdmana ısınma hareketleriyle başlayan A Milli Kadınlar, güçlenmeye yönelik egzersizler ve halter çalışması yaptılar.A Milli Kadın Takımımız, günün ikinci antrenmanını ise Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarının da oynanacağı Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda yaptı. Saat 17:00’da başlayan idmanda Milliler şut, hücum setleri ve savunma çalıştılar. A Milli Kadın Basketbol takımı Konya’daki hazırlık kampını sürdürüyor. Yarın 2011 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu ilk maçında Bulgaristan’ı ağırlayacak olan Ay-yıldızlılar hazırlıklarını iddialı bir şekilde sürdürüyor. A Milli Kadın Takımımızın Baş Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu gözetiminde yapılan antrenmanlarda milli basketbolcular hırslı ve istekli tempolarıyla göz dolduruyor. Pazartesi günü Bulgaristan ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarına dikkat çeken Kadın Milli Takım Sorumlusu Canan Erdoğan, “Konya’da Ağustos ayında önemli 3 karşılaşmaya çıkacağız. İlk maçımız 02 Ağustos Pazartesi günü saat 18.00’de Bulgaristan ile yapacağız. Bu maç bizim için son derece önemli. Konyalı sporseverleri Milli Takımımıza destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Milliler, ağustos ayı boyunca çok önemli müsabakalara çıkacak. Ay-yıldızlıların maç programı şöyle oluştu. 2 Ağustos: Türkiye-Bulgaristan, 5 Ağustos: Finlandiya-Türkiye, 11 Ağustos Türkiye-Macaristan, 14 Ağustos: 2010 Karadağ- Türkiye, 17 Ağustos: Bulgaristan- Türkiye, 20 Ağustos: Türkiye-Finlandiya, 26 Ağustos: Macaristan- Türkiye, 29 Ağustos: Türkiye-Karadağ.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri