A Milli Takım'da Brezilya Maçı Hazırlıkları Başladı

A Milli Futbol Takımı, 12 Kasım Çarşamba günü Brezilya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına başladı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Türkiye Futbol Dİrektörü Fatih Terim yönetiminde yapılan çalışmada...

A Milli Futbol Takımı, 12 Kasım Çarşamba günü Brezilya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına başladı.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Türkiye Futbol Dİrektörü Fatih Terim yönetiminde yapılan çalışmada oyuncular ısınma hareketlerinin ardından sınırlı alanda çift kale maç yaptı. Son bölümde ise oyuncular jenerasyon koşusu ile idmanı tamamladı. Dünkü maçlarda forma giyen oyuncular ise rejenarasyon idmanıyla çalışmayı bitirdi. İlk antrenmana sakatlıkları bulunan futbolculardan Gökhan Gönül, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Semih Kaya ve Volkan Demirel ile akşam saatlerinde kampa katılacak Arda Turan ve Mevlüt Erdinç çalışmaya katılmadı.

Gökhan Gönül'ün sol kalça adduktor adalesinde Tip 3A yırtık, Gökhan Töre'nin sol dizinde efüzyon (ödem), Mustafa Pektemek'in sol ayak bileği ATF bağında yaralanma, Semih Kaya'nın sol gluteal adalesinde Tip 3B yırtık ve Volkan Demirel'in eski bel probleminde hafif ağrısı olduğu tespit edildi.

Bu arada idmanın bitiminde Engelsiz Yaşam Vakfı'ndan gelen yaşları 14-19 arasından değişen Down sendromlu beş çocuk da futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

A Milli Takım, yarın saat 12.30'da yapacağı antrenmanla Brezilya maçının hazırlıklarını tamamlayacak. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri