A milli takım sağlık kontrolünden geçti

Avrupa Şampiyonası eleme maçları için Konya’da kamp yapacak A Milli Bayan Basketbol Takımı'nda sağlık kontrolleri tamamlandı.
 Geçtiğimiz gün dört milli oyuncu sağlık kontrolünden geçti. A Milli Bayan Basketbol Takımı'nın aday kadrosunda yer alan oyunculardan Birsel Vardarlı, Nilay Yiğit, Tuğba Palazoğlu ve Bahar Çağlar sağlık kontrolünden geçti. Acıbadem International Hospital'da gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde, Ay-yıldızlı sporculara, kan alımının ardından EKG, efor testi, kulak-burun-boğaz ve ortopedi kontrolleri yapıldı.
Dünde A Milli Bayan Basketbol Takımı aday kadrosunda yer alan oyunculardan Nevriye Yılmaz sağlık kontrolünden geçti. Avrupa Şampiyonası grup elemeleri hazırlık programı için hazırlıklarını sürdüren A Milli Bayan Basketbol Takımı'nın aday kadrosunda yer alan Nevriye Yılmaz sağlık kontrolünden geçti. Acıbadem International Hospital'da gerçekleştirilen sağlık kontrollerine katılan Nevriye Yılmaz, kan alımının ardından EKG, kulak-burun-boğaz ve ortopedi kontrollerine girdi. Nevriye Yılmaz'ın da testlerini yaptırmasıyla A Milli Bayan Basketbol Takımı'nda sağlık kontrolleri tamamlandı.
A Milli Bayan Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonası maçları için hazırlık kampını Konya’da gerçekleştirecek. Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda yapılacak kamp 20 Temmuz’da başlayacak ve yaklaşık 1 ay sürecek. Bu kampın ardında A milli takım Ağustos ayında Avrupa şampiyonası eleme maçları oynayacak. Kırmızı-beyazlılar bu maçları da Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynayacak. Potanın perileri 2 Ağustosta Bulgaristan 11 Ağustos Macaristan ve 29 Ağustos tarihinde ise Karadağ ile oynayacak.  A milli bayan takımı bu zorlu maçlar öncesinde ise 23-25 Temmuz tarihleri arasında ise Zafer Kupası adı altında Slovakya, Letonya ve İtalya takımları ile hazırlık maçları oynayacak. 
Basketbol severlerin bu tarihler arasında Selçuklu Belediyesi Spor Salonunu doldurması bekleniyor. A milli takımın oynayacağı Zafer Kupası ve Avrupa Şampiyonası eleme maçlarının programı şu şekilde: Zafer Kupası 23 Temmuz saat 19.00 Türkiye-İtalya, 24 Temmuz saat 19.00 Türkiye -Slovakya, 25 Temmuz saat 19.00 Türkiye-Letonya. Avrupa Şampiyonası eleme maçlarının programı ise şu şekilde: 2 Ağustos Türkiye- Bulgaristan, 11 Ağustos Türkiye-Macaristan, 29 Ağustos Türkiye-Karadağ. Karşılaşmalar Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri