A Milli Takım, Çek Cumhuriyeti Maçı Hazırlıklarına Başladı

A Milli Takım EURO 2016 grup elemelerinde Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.10 Ekim Cuma günü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp...

A Milli Takım EURO 2016 grup elemelerinde Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

10 Ekim Cuma günü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Merkezi’nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapan millilerin çalışması bir saat sürdü.

A Milli futbolcular açma - germe çalışmasının ardından gruplar halinde topla pas çalışması yaptıktan sonra çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Antrenmana baldırında ağrı olan Gökhan Gönül ve sol kalça kısmında ağrısı olan Mehmet Topal katılmadı. Bu iki futbolcu da çalışmalarını ve tedavilerini salonda yaptı. Dün kendi liglerinde forma giyen oyuncular ise yenileme çalışmasının ardından antrenmanı tamamladı ve içeriye gitti.

Bu arada sakatlıkları nedeniyle kadro dışı kalan oyuncular nedeniyle kampa bugün davet edilen Gaziantepsporlu milli futbolcu Muhammed Demir’in ise Zonguldak’tan yola çıktığı ve gece geç saatlerde kampa dahil olacağı öğrenildi.

A Milliler, çalışmalarına yarın akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri