A Milli Takım antrenamda LÖSEV’i konuk etti

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) için İstanbul'da kampta bulunan A Millî Takım, hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde video analiz toplantısı gerçekleştirilirken, daha sonra fitness salonunda kuvvet ve mobilizasyon çalışması yapıldı. Sahadaki antrenmanda ısınmanın ardından pas çalışması yapıldı ve yarı sahada taktik oyun oynandı. A Millî Takım'ın bugünkü antrenmanına ikinci kez babalık sevinci yaşayan Merih Demiral, sakatlığı nedeniyle akşam saatlerinde aday kadrodan çıkarılan Çağlar Söyüncü ve kampa İtalya'da dahil olacak Arda Güler ile Salih Özcan katılmadı. İsmail Yüksek ise, bireysel antrenman programı kapsamında çalıştı.

Ardından idman sahasına gelen A Millîler, antrenman öncesinde Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek Ampute Futbol Millî Takımımız ve Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası'nın 23. yılı nedeniyle Lösemili Çocuklar Vakfı'ndan (LÖSEV) gelen çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ay-Yıldızlıların çalışmasını TFF Başkan Vekilleri Yalçın Orhan ve Mustafa Eröğüt ile TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Ramazan Üçdan da tribünden takip etti.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri