A Milli Kadın Basketbol Takımı, İspanya Karşısında Final Arıyor

2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası’nda yarı finale çıkan Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı, sabah saatlerinde bir antrenman gerçekleştirerek saat 19.00'da oynayacağı İspanya maçını beklemeye başladı.Dün oynanan maçın özellikle...

2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası’nda yarı finale çıkan Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı, sabah saatlerinde bir antrenman gerçekleştirerek saat 19.00'da oynayacağı İspanya maçını beklemeye başladı.

Dün oynanan maçın özellikle son çeyrekteki mücadelesiyle Sırbistan’ı 62-61’lik skorla mağlup ederek dünya şampiyonasında yarı finale çıkma başarısı gösteren ay yıldızlılar, İspanya karşılaşması öncesinde bir antrenman gerçekleştirdi. Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat ve Kadın Milli Takımlar Koordinatörü Füzen Sönmez de takip etti.

Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda milliler, ısınma hareketleri sonrasında şut ve taktik çalışması yaptı. A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın saat 19.00’da başlayacak ve NTV Spor’dan naklen yayınlanacak yarı final karşılaşmasını Ülker Spor Salonu’nda oynanacak.

DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA YARI FİNAL VE KLASMAN MAÇLARI BUGÜN OYNANACAK

Bu arada ülkemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda yarı final ve klasman maçları bugün oynanacak.

Ülker Sports Arena'daki yarı finalin ilk maçında Türkiye, saat 19.00'da İspanya ile karşılaşacak. İkinci yarı final mücadelesinde ise saat 21.15'te Avustralya ile ABD kozlarını paylaşacak.

Bugünkü çeyrek final maçlarında yenilen takımlar ise klasman maçlarına çıkacak. 5'incilik-8'incilik mücadelelerinde şu sıralarda Çin ile Sırbistan mücadele ederken, saat 16.15'te de Kanada ve Fransa karşı karşıya gelecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri