A Milli Futbol Takımı, Kazakistan Maçı Hazırlıklarına Başladı

A Milli Futbol Takımı, 16 Kasım 2014 Pazar günü EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan ile İstanbul'da oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Merkezi’nde Türkiye...

A Milli Futbol Takımı, 16 Kasım 2014 Pazar günü EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan ile İstanbul'da oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Merkezi’nde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Dün Brezilya ile oynanan ve 4-0 kaybedilen özel maçta forma giyen oyuncuların katılmadığı idmanda diğer futbolcular kısa bir kondisyon çalışmasının ardından yarım saha çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Çalışmaya sol arka uyluk adelesinde 3. derece yırtık olan Mevlüt Erdinç ve gribal enfeksiyonu olan Selçuk İnan katılmadı. Mevlüt, Kazakistan maçı kadrosundan da sakatlığı sebebiyle çıkarıldı.

Hafif adele sakatlıkları olan Volkan Şen, Caner Erkin ile bel ağrıları olan Volkan Demirel'in ise tedavilerine hemen başlandığı açıklandı. Gökhan Gönül ve sakatlıkları bulunan Mustafa Pektemek, Gökhan Töre fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

A Milli Futbol Takımı, Kazakistan maçının hazırlıklarına yarın sabah yapacağı antrenmanla devam edecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri