A Milli Futbol Takımı, İzlanda Maçının Kampı İçin İskoçya'da

A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile 9 Eylül'de yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme ilk maçı öncesi kamp yapacağı İskoçya'ya geldi. Danimarka'dan İskoçya'nın Dundee Havaalanı'na özel uçakla gelen ay yıldızlı takımı,Türkiye'nin...

A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile 9 Eylül'de yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme ilk maçı öncesi kamp yapacağı İskoçya'ya geldi.

Danimarka'dan İskoçya'nın Dundee Havaalanı'na özel uçakla gelen ay yıldızlı takımı,Türkiye'nin Edinburgh Başkonsolosu Semih Lütfü Turgut ile bir grup Türk taraftar karşıladı.

2016 Avrupa Şampiyonası grup elemele ilk maçında İzlanda'yla karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, maç hazırlıkları kapsamında 4 gün boyunca İskoçya'nın en eski üniversitesi olan St. Andrew's Üniversitesi'nin spor tesislerinde kamp yapacak.

A Milli Takım, 8 Eylül Pazartesi günü Edinburgh'dan İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e geçecek. Aynı gün teknik direktör Fatih Terim ve bir oyuncu, İzlanda maçıyla ilgili basın toplantısı yapacak. Ay yıldızlı ekip 9 Eylül Salı günü de TSİ 21.45'te Laugardalsvöllur Ulusal Stadı'nda İzlanda Milli Takımı ile karşılaşacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri