A Milli Futbol Takımı, 12 Dev Adam'ı İzledi

A Milli Takım formasını en çok giyen (92 kez) faal futbolcu olan Emre Belözoğlu, 34. yaş gününü Milli Takımın İskoçya'daki kampında kutladı. Kutlamanın ardından milliler, 12 Dev Adam'ın çeyrek finale çıktığı Avustralya maçını izlediler....

A Milli Takım formasını en çok giyen (92 kez) faal futbolcu olan Emre Belözoğlu, 34. yaş gününü Milli Takımın İskoçya'daki kampında kutladı. Kutlamanın ardından milliler, 12 Dev Adam'ın çeyrek finale çıktığı Avustralya maçını izlediler.

Dün akşam milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun yaş günü kutlandı. Yaş günü için özel bir pasta yaptıran takım arkadaşları, daha sonra kendisiyle birlikte grup fotoğrafı çektirdi. Kısa bir konuşma yapan tecrübeli futbolcu, "Hepinize çok teşekkür ederim. Allah herkese böyle bir yaş günü kutlamak nasip etsin." dedi.

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, T.C Edinburgh Başkonsolosu Selim Lutfi Turgut için Milli Takım'ın kamp yapıldığı otelde bir yemek verdi. Yemeğe, Başkan Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Koşar, Cengiz Zülfikaroğlu, Fethi Heper, Mustafa Beyazlı ve Taylan Üner ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve TFF Başkanı Demirören'in kardeşi Tayfun Demirören de katıldı.

Yemeğin ardından, A Milli Takım teknik heyeti ve futbolcular, toplantı odasına geçerek Basketbol Milli Takımı'nın 2014 FIBA Dünya Kupası'nda Avustralya'yı 65-64 mağlup ettiği karşılaşmayı izlediler. 12 Dev Adam'ın son saniye basketiyle çeyrek finale yükselmesi üzerine ise A Milli Futbol Takımı oyuncuları ve teknik heyet büyük bir sevinç yaşadı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri