A. Gençlik kayıplarda

A Grubunda Akşehir Endüstrispor, liderliğini sürdürürken, iki haftadır kaybeden Akşehir Gençlik zirvenin uzağında kaldı. Bde Negra, Mobilyacılarla puanları eşitledi. Cde Ereğli Şeker yola devam etti

2.Amatör Küme’de heyecan hafta sonu A,B ve C gruplarında oynanan karşılaşmalarla devam etti. A Grubu’nda geçen haftayı mağlubiyetle kapatan Akşehir Endüstrispor, Yunakspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek 21 puanla liderliğini sürdürdü. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan bir başka Akşehir takımı, Akşehir Gençlik ise iki haftada kaybettiği 6 puanla Endüstrispor’un 7 puan gerisinde kaldı. Akşehir Gençlik haftayı 14 puanla 4.sırada kapattı. Akşehir Gençlik’i 3-1 mağlup eden Yeni Doğanhisarspor ise 17 puana yükselerek şampiyonluk iddiasını son haftaya kadar sürdüreceğini gösterdi. Adsız Belediyespor evinde Seyranspor ile 2-2 berabere kalırken, Altuntaşspor, Argıthanı Belediyespor’u 5-1 mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini aldı. Grupta önümüzdeki hafta şu karşılaşmalar oynanacak:

Yeni Doğanhisarspor-Yunakspor, Argıthanı Bld.spor-Akşehir Endüstrispor, Altuntaşspor-Seyranspor, Akşehir Gençlikspor-Adsız Bld.spor
NEGRA, ZİRVEYE GÖZ KIRPTI
B Grubu’nda son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan Negraspor, Seydişehirgücü’nü deplasmanda 3-2 mağlup ederek 16 puana yükseldi ve lider Mobilyacılar Sitespor ile puanını eşitledi. Grupta haftalardır liderliğini devam ettiren Mobilyacılar ise Doğanbey Belediyespor karşısında beklenmedik bir puan kaybı yaşayınca, şampiyonluk yarışının içine Negraspor da girmiş oldu. Akkanat Yibospor’u 4-0 mağlup eden Konya Yolspor, puanını 14’e yükselterek lider Mobilyacılar’ın puan kaybettiği haftada bir anda şampiyonluğa ortak oldu. İhsaniye Gençlerbirliği’ni 1-0 yenen Ladikspor’da, altın değerinde bir üç puan kazanarak şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi başardı. İhsaniye ise bu mağlubiyetle 6 puanla son sırada kaldı.
EREĞLİ ŞEKER LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ
C Grubu’nda Sanayi Sahası’nda oynanan maçta Başakspor’u 2-1 mağlup eden Ereğli Şekerspor 25 puanla liderliğini sürdürdü. Ligde liderliği haftalar önce Ereğli Şeker’e kaptıran Yeni Meramspor ise haftayı maç yapmadan geçerken, Hilalspor’u 3-0 yenen Karkın Belediyespor 15 puanla üçüncü sıraya yükseli. Özdağspor ise ligden ihraç edilen Gölyazı Belediyespor karşısında 3-0 galip sayılarak haftayı 11 puanla 5.sırada kapattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri