A 2’nin grubu belli oldu

A2 Ligi Çorum ve Yozgat’ta yapılacak Türkiye Şampiyonası’nın kuraları çekildi. Lig’de mücadele eden Konyaspor, B Grubu'nda Galatasaray, Denizlispor ve Ankaraspor ile birlikte yer aldı

Futbol A2 Ligi Türkiye Şampiyonası kuraları İstanbul’da çekildi. Kura çekimi sonunda Konyaspor, B Grubu'nda  Ankaraspor A.Ş., Denizlispor ve Galatasaray ile yer aldı. A2 Takımımız, maçlarını 20,22,24 Mayıs tarihlerinde Yozgat'da Bozok Stadyumu'nda oynayacak. Mücadele verdiği Güney Grubu'nu 69 puanla lider tamamlayarak Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde eden A2 Takımı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında yapılan kura çekimi sonrasında B Grubu'nda Galatasaray, Denizlispor ve Ankaraspor ile birlikte yer aldı.

Futbol Federasyonu’nun İstinye’deki merkezinde yapılan kura çekiminde, A2 Ligi Türkiye Şampiyonası eşleşmeleri, (A) Grubu’nda, Antalyaspor, Beşiktaş, Gaziantepspor ve Gençlerbirliği, (B) Grubu’nda ise Ankaraspor, Denizlispor, Galatasaray ve Konyaspor olarak gerçekleşti. Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu ve Yozgat Bozok Stadı’nda 20-27 Mayıs tarihleri arasında tek devreli lig usulüne göre oynanacak grup maçları sonunda, gruplarını birinci sırada tamamlayacak takımlar finalde karşı karşıya gelecek ve final karşılaşması 27 Mayıs Perşembe günü saat 17.00’de Yozgat Bozok Stadı’nda oynanacak.
MAÇ PROGRAMI
Futbol A2 Ligi Türkiye Şampiyonası’nda grup maçlarının programı şöyle: (A) Grubu: 20 Mayıs Perşembe: 15.30 Antalyaspor-Beşiktaş (Dr. Turhan Kılıçcıoğlu) 17.30 Gençlerbirliği-Gaziantepspor (Dr. Turhan Kılıçcıoğlu) 22 Mayıs Cumartesi: 15.30 Gençlerbirliği-Antalyaspor (Dr. Turhan Kılıçcıoğlu) 17.30 Gaziantepspor-Beşiktaş (Dr. Turhan Kılıçcıoğlu) 24 Mayıs Pazartesi: 15.30 Beşiktaş-Gençlerbirliği (Dr. Turhan Kılıçcıoğlu) 17.30 Gaziantepspor-Antalyaspor (Dr. Turhan Kılıçcıoğlu)
(B) Grubu: 20 Mayıs Perşembe: 15.30 Galatasaray-Konyaspor (Yozgat Bozok) 17.30 Ankaraspor-Denizlispor (Yozgat Bozok) 22 Mayıs Cumartesi: 15.30 Ankaraspor-Galatasaray (Yozgat Bozok) 17.30 Denizlispor-Konyaspor (Yozgat Bozok) 24 Mayıs Pazartesi: 15.30 Konyaspor-Ankaraspor (Yozgat Bozok) 17.30 Denizlispor-Galatasaray (Yozgat Bozok) Final maçı: 27 Mayıs Perşembe 17.00 Grup Birincileri (Yozgat Bozok)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri