A 2 Takımı Yozgat seferinde

A2 Futbol ligi Güney Grubunda başarılı bir sezon geçirdikten sonra Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde eden Konyaspor’da Perşembe günü oynanacak olan Galatasaray maçının hazırlıkları bugün yapılacak olan antrenmanla tamamlanacak.

20-24 Mayıs tarihleri arasında Yozgat’ta oynanacak olan müsabakalarda temsilcimiz başarılı maçlar çıkartarak şampiyon olmak istiyor. Yarın sabah karayolu ile Yozgat’a geçecek olan Yeşil-Beyazlı ekip burada kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Galatasaray karşılaşmasının zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Konyaspor A2 Takım Antrenörü Salih Eken” Rakibimizden çekinmiyoruz. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Hedefimiz en iyi futbolumuzu oynayıp Galatasaray’ı yenmek. Bunu da başaracak güce ve kadroya sahibiz” diye konuştu. Öte yandan Yozgat Bozok Stadyumu’nda oynanacak B Grubu maçlarının programı şöyle: 20 Mayıs Perşembe Saat 15:30 Galatasaray-Konyaspor, Saat 17:30 Ankaraspor-Denizlispor, 22 Mayıs Cumartesi Saat 15:30 Ankaraspor-Galatasaray, Saat 17:30 Denizlispor-Konyaspor, 24 Mayıs Pazartesi Saat 15:30 Konyaspor-Ankaraspor, Saat 17:30 Denizlispor-Galatasaray. A ve B gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar 27 Mayıs Perşembe günü final maçında Yozgat Bozok Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri