A 2 Takımı Kayseri Erciyes önünde

A 2 Futbol Ligi Güney Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren ve bir maç eksiğiyle en yakın takipçisi Gaziantepspor’un 6 puan önünde liderliğini sürdüren Konyaspor, bugün 30. haftaya dahil maçta ligde üçüncü sırada yer alan Kayseri Erciyespor&#

Atatürk 2 Nolu Saha’da saat 14.30’da başlayacak karşılaşmada Turgay Cemil Ayan düdük çalacak. Ayan’ın yardımcılıklarını Kadir Zorba ile Boran Turhan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Erkan Hozanlı.

Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Beyazlılarda önemli bir eksik bulunmazken, hedef mutlak galibiyet olarak belirlendi. Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli antrenörü Salih Eken, Kayseri Erciyesspor’u yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak istediklerini ifade ederek, “Bugün kendi sahamızda Kayseri Erciyes’i ağırlayacağız. Zor bir karşılaşma olacak. Hedefimiz rakibimizi yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak” dedi.
Ligde bugün oynanacak 30. hafta maçlarının programı ise şöyle: 14.30 Konyaspor-Kayseri Erciyesspor (Atatürk 2 Nolu Saha), 14.30 Mersin İdmanyurdu-Gaziantepspor (Çağdaşkent 3 Ocak Stadı), 14.30 Diyarbakırspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Seyrantepe 1 Nolu Saha), 14.30 Kayserispor-Sivasspor (Vali Nihat Canpolat)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri