A 2 Takımı Denizlispor önünde

A2 Ligi Türkiye Şampiyonasında mücadele veren Konyaspor’da yüzler gülüyor.
Şampiyonanın ilk maçında güçlü rakibi Galatasaray’ı 1-0 mağlup ederek güzel bir başlangıç yapan Yeşil-Beyazlılar geride kalan maçlarıda kazanarak hedefine ulaşmak istiyor. Temsilcimiz ikinci maçını ise bugün Denizlispor ile yapacak. Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.
Konyaspor Altyapı Teknik Sorumlusu İsmet Karababa gelecek adına önemli isimleri kazandırmak arzusunda olduklarını belirterek, ''Konya gibi büyük bir şehrin tek takımı olan Konyaspor'un başarı mücadelesine biz, gelecek adına önemli isimleri, yıldızları katma mücadelesi içerisindeyiz. Buradaki amacımız öncelikle futbolun güzelliklerini sunmak ve temsil ettiğimiz camianın onuruna, şerefine yakışır mücadele vermekti. Bu mücadeleyi veren futbolcularımı kutlamak istiyorum'' dedi.
Karababa, Galatasaray'ı 3 puan ile geride bıraktıklarını vurgulayarak, ''Buraya gelirken de hedefimiz şampiyonluktu, bunu başaracak futbolcu ve teknik kadroya sahibiz. Konyaspor'un başarısını taçlandırma adına A2'de de bu başarıyı Konya iline vererek çifte mutluluğu yaşamak istiyoruz'' diye konuştu. Öte yandan Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu ve Yozgat Bozok Stadı'nda 20-27 Mayıs 2010 tarihleri arasında tek devreli lig usulüne göre oynanan grup maçları sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayacak takımlar finalde karşı karşıya gelecek. Final karşılaşması 27 Mayıs Perşembe günü saat 17.00'de Yozgat Bozok Stadı'nda oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri