A 2 Takım sıkı çalışıyor

Konyaspor A2 Takımı ligin 22. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını galibiyet parolası sürdürüyor
Haftayı yenilgi ile kapatan yeşil-beyazlı ekip sezonun 22. hafta maçında sahasında MKE Ankaragücü’nü ağırlayacak. Konyaspor bu maçı kazanarak zirveden uzaklaşmak istemiyor. Yeşil-beyazlı ekip, Pazartesi günü kendi evinde karşılaşacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını antrenör Salih Eken nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Sabahları kondisyon ağırlıklı idman gerçekleştiren Yeşil-Beyazlılar öğleden sonra ise teknik taktik ve topla çalışıyor. Ankaragücü maçını kazanmak istediklerini ifade eden Konyaspor A2 Takım Antrenörü Salih Eken” Geçtiğimiz Pazartesi günü Rize deplasmanında önemli bir 3 puan kaybettik. Bu mağlubiyeti Ankaragücü maçıyla telafi etmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Önemli bir eksiğimiz bulunmuyor” dedi. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Çaykur Rizespor’a farklı mağlup olan temsilcimiz Ankaragücü maçını kazanarak bu mağlubiyeti telafi etmek istiyor. Yeşil-Beyazlılarda önemli bir eksik bulunmazken, futbolcuların idmanlarda sergilediği performans teknik heyetin yüzünü güldürürken, Ankaragücü maçının hazırlıkları bugün yapılacak olan antrenmanla sürecek.
TFF A2 Ligi 2. grupta mücadele eden Konyaspor ligin 21. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’a 4-1 yenilerek haftayı puansız kapattı. Yeşil-beyazlı ekip 35 puanda kalarak lig sıralamasında da 5. basamakta yer aldı.A2 Ligi 2. Grupta  bu hafta oynanacak olan maçların programı şu şekilde: 21 Şubat Pazartesi  Orduspor - Kardemir D.Ç. Karabükspor, Kayseri Erciyesspor-Diyarbakırspor, Konyaspor-Mke Ankaragücü, Mersin İdman Yurdu-Gaziantepspor 22 Şubat Salı Adanaspor A.Ş.-Çaykur Rizespor A.Ş., Giresunspor-Sivasspor, Kayserispor-Samsunspor, Gençlerbirliği-Trabzonspor A.Ş.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri