A 2 Takım lider önünde

A 2 Liginde mücadele eden Konyaspor, bugün grubun lideri Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor

Temsilcimizin tek hedefi evine galibiyetle dönerek moral bulmak

 

Türkiye Futbol Federasyonu A 2 Ligi 2. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, bugün sezonun 33. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya geliyor. Vali Nihat Canpolat Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Kırşehir bölgesi hakemlerinden Halil Koyuncu yönetecek. Koyuncu’nun yardımcılığını Mevlüt Hayte ve Erkan Odabaşı yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ahmet Sabuncu.

Sezonun 32. haftasını 1 puanla kapatan yeşil-beyazlı ekip 5 haftalık galibiyet hasretini lider Kayseri Erciyesspor karşısında sonlandırmak istiyor. Yeşil-beyazlılardan her hangi bir sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Hafta içi yapılan antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli görüntüleri ise teknik heyetin yüzünü güldürdü. Ligin son haftası öncesinde 53 puanda bulunan yeşil-beyazlılar ligin 4. sırasında yer alıyor. Ligin zirvesinde bulunan Kayseri Erciyesspor’un puanı ise 63.

Konyaspor A2 Takım Antrenörü Salih Eken, Kayseri Erciyesspor deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi. Grubun lideri karşısında önemli bir sınav vereceklerini ifade eden Eken; “Rakibimiz Erciyes grubun lideri ve kaliteli bir takım. Ancak bizde iyi bir ekibiz ve kazanmak için sahaya çıkacağız. Biz teknik heyet olarak futbolcularımıza güveniyoruz. Zorlu deplasmandan evimize istediğimizi alarak dönmek için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız. En iyi futbolumuzu oynayıp maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

Öte yandan A2 Futbol Ligi 1. Grup’ta 37. ve 2. Grup’ta ise 33 hafta maçları bugün ve yarın oynanacak maçlarla tamamlanacak. Karşılaşmaların programı ise şöyle: 1. Grup: TurgutlusporDenizlispor Karşıyaka-Eskişehirspor Manisaspor-Büyükşehir Bld.Spor Medical Park Antalyaspor-Bursaspor Dardanelspor A.Ş.-Fenerbahçe Tki Tavşanlı Linyitspor-Akhisar Belediye Gençlik Ve Spor Kartalspor-Beşiktaş A.Ş. Güngören Belediyespor-Bucaspor Boluspor-Kasımpaşa Galatasaray A.Ş.-Altay. 2. Grup Kayseri Erciyes-Konyaspor, Gençlerbirliği-Çaykur Rize, Mersin İdmanyurdu-Ankaragücü, Gaziantep Büyükşehir Belediye-Kardemir Karabük, Trabzonspor-Diyarbakırspor, Orduspor-Giresunspor, Kayserispor-Adanaspor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri