A 2 Takım Kayserisporu ağırlıyor

TFF A2 Ligi 4. grupta mücadele eden Konyaspor sezonun 9. hafta maçında sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek
Merkez 2 Nolu Sahada oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Müsabakayı Konya Bölgesi hakemleri Mustafa Ayçelik, Mustafa Saraçoğlu, Fatih Solmaz hakem üçlüsü yönetirken Şaban Çekiç 4. hakem olarak görev yapacak.  Yeşil-beyazlı ekip devrenin son maçını kazanarak ligin ilk yarısını 24 puanla kapatmak istiyor.
Konyaspor A2 takımı Kayseri Erciyes yenilgisi ile başladığı sezona Gaziantepspor deplasmanda 1-0, Adanaspor’u evinde 2-1,  Elazığspor’u deplasmanda 1-0, Medical Park Antalyaspor’u 2-0, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 4-0, Ankaragücü’nü 3-0 ve son olarak Mersin İdmanyurdu’nu 4-2 yenerek devam etti. Konyaspor sezonun 9. hafta maçında sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Kayserispor oynadığı 8 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik 5 yenilgi alarak 7 puan topladı. Sarı-kırmızılı ekip 10 takımın mücadele ettiği grupta 8. basamakta yer alıyor.
TFF A2 Ligi 4. grupta mücadele eden Konyaspor gösterdiği performansla göz dolduruyor. Ligde art arda aldığı seri galibiyetlerle zirveyi kimeyse kaptırmayan yeşil-beyazlı ekip son olarak Mersin İdmanyurdu’nu 4-2 yenerek 7. galibiyetini aldı. Sezona sahasında aldığı Kayseri Erciyesspor yenilgisi ile başlayan Konyaspor bu maçtan sonra hiç puan kaybı yaşamadı. Çıktığı 7 maçı da kazanan yeşil-beyazlı ekip 21 puanla grubun zirvesinde yer aldı. Sezon başında birçok oyuncusunun A takıma gitmesine rağmen kalan oyuncuların başarısı Konya spor camiasını memnun ediyor. A2 takımdan A takıma yükselen oyuncuların başarısı ile birlikte altyapıdaki oyuncuların başarısı da ilerisi için Konyaspor’a büyük umut veriyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri