A 2 Takım, Gaziantepe bileniyor

A2 Futbol Ligi 2. Grupta mücadele veren Konyaspor A2 takımı 4 Nisan Pazartesi günü kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını antrenör Salih Eken nezaretinde günde çift antrenman ya

A2 Futbol Ligi 2. Grup’ta mücadele veren Konyaspor A2 takımı 4 Nisan Pazartesi günü kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını antrenör Salih Eken nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Sabahları kondisyon ağırlıklı idman gerçekleştiren Yeşil-Beyazlılar öğleden sonra teknik taktik ve topla çalışma yapıyor. Geçtiğimiz Salı günü deplasmanda Trabzonspor’u 2-1 mağlup ederek grubunda 50 puanla 3.sıraya yükselen temsilcimiz, Gaziantepspor maçını da kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

 

Gaziantepspor maçının zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Konyaspor A2 Takım Antrenörü Salin Eken” Rakibimizden çekinmiyoruz. Her iki takımda kazanmak için sahada mücadele edecek. Konyaspor olarak hedefimiz saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi. Öte yandan A2 Futbol Ligi 2. Grup’ta 4 Nisan Pazartesi günün oynanacak olan müsabakaların programı ise şöyle: Konyaspor-Gaziantepspor, Çaykur Rizespor-Samsunspor, Adanaspor-Trabzonspor, Sivasspor-Karabükspor, Kayseri Erciyes-Gençlerbirliği, 5 Nisan Salı: Ankaragücü-Diyarbakırspor, Giresunspor-Gaziantep Büyükşehir Belediye, Orduspor-Mersin İdmanyurdu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri