A 2 Takım Diyarbakırspor önünde

TFF A2 Ligi Güney grubunda mücadele eden ve liderlik koltuğunda bulunan Konyaspor zorlu deplasmanda.

İlk devrenin son maçında bugün Diyarbakırspor’a konuk olacak yeşil-beyazlı ekip karşılaşmayı kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Seyrantepe Stadı 1 Nolu Sahada oynanacak mücadele saat  15.00’de başlayacak. Mücadeleyi Mehmet Doni

 Mehmet Emin Boz,  Mahmut Demir hakem üçlüsü yönetecek. Müsabakanın 4. hakemi ise Yusuf Kaya Zorlu karşılaşma öncesinde grupta oynadığı 6 maçı kazanan ve bir maçta ise rakibine boyun eğen Konyaspor 18 puanla ligin zirvesinde bulunuyor. bu başarılı grafiği devam ettirmek isteyen Konyaspor deplasmandan 3 puanla dönmek istiyor. Rakip Diyabakırspor’un ise ligde henüz bir galibiyeti bulunuyor. Lig sıralamasında 7. basamakta yer alan yeşil-kırmızılı ekip rakipleri ile oynadığı 4 maçta berabere kalırken 2 maçta ise sahadan ile boş ayrıldı.
Diyarbakır maçının zor geçeceğine dikkat çeken Konyaspor A2 Antrenörü Salih Eken; “Rakip bizim liderliğimizi biliyor. Bu nedenle maça daha farklı bir hava ile hazırlandıklarını tahmin ediyorum. Galibiyeti istemelerinin yanında lideri devirmek istemek onlara ayrı bir hırs verecektir. Biz ekip olarak bunun farkındayız. Lider olarak geldiğimiz Diyarbakır’dan lider dönmek istiyoruz. Oyuncularımın morali gayet maç hazırlıkları da istediğimi seviyede geçti. Ayaklarımızın yere basması gerektiğin oyuncularıma her antrenman toplantısında söyledim. İyi bir seri yakaladık. Konyaspor taraftarı bu başarıyı devam ettirmemizi istiyor. Biz de bunu başarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu grafiği sürdürmek için Diyarbakır’ı da yenmemiz gerekiyor başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri