A 2 Takım Ankaragücü sınavında

TFF A2 Ligi 2. Grup’ta geçen hafta Çaykur Rizespor’a farklı yenilen Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Konyaspor, bugün 13.30’da kendi saha ve seyircisi önünde MKE Ankaragücü ile karşılaşacak
Bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Genç Kartallar’da önemli bir eksik bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Çaykur Rizespor’a farklı mağlup olan temsilcimiz bugün oynayacağı Ankaragücü maçını kazanarak telafi etmek istiyor.
22.hafta maçında Ankaragücü’nün konuk edecek olan yeşil-beyazlılar, 35 puanla 5.sırada bulunuyor. Ankaragücü ise 25 puanla 10.durumda. Konyaspor ile Ankaragücü arasında oynanacak mücadeleyi Konya’dan İbrahim Alper Gümüş, Necati Şenkeleş, Mustafa Aydın hakem üçlüsü yönetecek.
Ankaragücü maçının zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Antrenör Salih Eken, “Bugün kendi evimizde zor bir sınav vereceğiz. Geçtiğimiz Pazartesi günü Rize deplasmanında önemli bir 3 puan kaybettik. Bu mağlubiyeti Ankaragücü maçıyla telafi etmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Takımımızda önemli bir eksik bulunmuyor. Hedefimiz saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak maçı kazanmak” dedi. Konyalı futbol severlere de seslenen Eken, “Konyalı futbol severleri bu maça bekliyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var. Verecekleri destek ile arzuladığımız galibiyete ulaşacağız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri