A 2 Takım Ankara yolcusu

A 2 Futbol Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor A 2 takımı yarın deplasmanda karşılaşacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı.
Salih Eken nezaretinde günde tek antrenman yaparak bu maça hazırlanan gençler galibiyet hedefliyor. Temsilcimiz bugün Ankara’ya giderek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Ankaragücü maçının zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Konyaspor A2 takımı antrenörü Salih Eken “Yeni sezonda yeni bir yapılanma içine girdik. Çünkü bir çok oyuncumuz profesyonel kulüplere gitti. Yeni bir ekip olduğumuz için biraz uyum sıkıntısı yaşıyoruz. Ancak ilerleyen günlerde ekip olarak dahi olacağız. Siz de biliyorsunuz ki bizim asıl amacımız A takıma oyuncu yetiştirmek. Yeni bir ekibiz zaman geçtikçe daha da iyi olacağımız düşünüyorum. Hedefimiz Ankaragücü karşısında iyi bir futbol oynayarak sahadan 3 puanla ayrılmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. ” diye konuştu.

Ankaragücü karşısında iyi bir futbol oynayarak maçı kazanmak istediklerini ifade eden Eken” Her iki takım içinde kolay maç olmayacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. Hazırlıklarımızı dün yaptığımız antrenmanla tamamladık ve başkente galibiyet için geldik. Futbolcularda moraller yüksek. Hedefimiz rakibimiz karşısında etkili bir futbol oynayarak sahadan 3 puanla ayrılmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Öte yandan A2 Futbol Ligi 2. Grupta haftanın programı ise şöyle: Ankaragücü-Konyaspor, Çaykur Rizespor-Adanaspor, Sivasspor-Giresunspor, Karabükspor-Orduspor, Samsunspor-Kayserispor, Trabzonspor-Gençlerbirliği, Gaziantepspor-Mersin İ.Y, Diyarbakırspor-Kayseri Erciyes. Lig’in ikinci haftayı Ankaraspor’un ligden ihraç edilmesi ile bay geçen Konyaspor geçtiğimiz hafta sonu Adanaspor deplasmanına gitti ve bu karşılaşmadan ile boş dönmüştü. Sezonun 4. maçında ise sahasında Çaykur Rizespor’u ağırladı. A2 Takımı bu karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak puanını 4’de yükseltti. Yeşil-beyazlı ekip puan sıralamasında ise 10. basamakta yer aldı.  Bu grupta liderlik koltuğunda ise 10 puanı bulunan Orduspor oturuyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri