A 2 Gaziantep sınavında

Konyaspor A 2 Takımı bugün deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geliyor

Konyaspor A 2 Takımı bugün deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Zorlu karşılaşma öncesinde Antep’e lider olarak giden temsilcimiz evine yine zirvede dönmek istiyor

 

 

TFF A 2 Ligi 4. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 6. haftasında bugün deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Gaziantep GASKİ Spor Tesisleri’nde oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Konyaspor karşılaşması saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Mersin’den bölgesel hakem Özgür Vurgun yönetecek. Vurgun’un yardımcılığını Tuncay Çalışır ve Osman Deniz Şimşek yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hakan Özpınar.

 

Lig’in 5. haftasında aldığı galibiyetle liderlik koltuğuna oturan yeşil-beyazlıların tek hedefi zorlu deplasmandan koltuğunu koruyarak dönmek. Önemli bir eksiği bulunmayan temsilcimizde moraller yüksek. Lige ikinci durumda bulunan Kayseri Erciyesspor’a 2-0 mağlup olarak başlayan Konyaspor’un gençleri, arka arkaya yakaladığı dört galibiyetlik seri ile zirvenin sahibi oldu. Yeşil-beyazlılar bu periyotta sırasıyla Gaziantepspor’u 1-0, Adanaspor’u 2-1, Elazığspor’u 1-0 ve Medikal Park Antalyspor’u 2-0 mağlup etti.

 

Bugün oynanacak maç öncesinde Konyaspor 12 puanla lider durumda bulunuyor. Yeşil-beyazlılar 5 haftada rakip kaleleri 6 kez havalandırırken kalesinde ise 3 gol gördü. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 4 puanla ligin 9. sırasında bulunuyor. Gaziantep temsilcisi rakip kalelere 4 atarken kalesinde ise 10 gol gördü. Konyaspor A 2 Takım Antrenörü Mesut Erçetin, zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek istediklerini söyledi. Dört haftalık bir seri yakalayarak lider olduklarını ifade eden Erçetin; “ Önemli olan bu seriyi devam ettirerek yerimizi korumak. Bunu başaracak güçte bir ekibiz. Gaziantep’ten istediğimiz sonucu alarak döneceğimize inanıyorum. İnşallah Konya’nın yüzünü ağartarak evimize döneriz” diye konuştu.

 

Öte yandan A2 Futbol Ligi 4. Grup’ta geçtiğimiz hafta oynanan maçların sonuçları ve bugün oynanacak olan maçların programı ise şöyle: 5. hafta sonuçları: Kayserispor 3-0 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Konyaspor 2-0 Medical Park Antalyaspor Gaziantepspor 0-0 Elazığspor Adanaspor 1-1 Kayseri Erciyesspor Mersin İdman Yurdu 1-2 Mke Ankaragücü 6. hafta maçları: ElazığsporAdanaspor Medical Park AntalyasporGaziantepspor Gaziantep Büyükşehir BelediyesporKonyaspor Mke Ankaragücü-Kayserispor Kayseri Erciyesspor-Mersin İdman Yurdu.

 

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri