9 yıllık zulüm: İstanbul Sözleşmesi

Türk aile yapısını bozan 6284 sayılı yasanın kaldırılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulunan MAÇOBDER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Köse, “Bu yasa, İslama ve aile hayatımıza savaş açan bir yasa. Siyonistlerin bu oyununa gelmeyin” dedi

Kadının haklarını korumak için batıdan referans alınarak Türkiye'de yaklaşık 9 yıldır olumsuz etkisini sürdüren, kadınlara özellikle aile yapısına faydadan çok zarar veren ve Türk toplumunun gelenekleriyle bağdaşmayan 6284 sayılı sözleşme, erkekleri mağdur ediyor. Bu sözleşme ile sadece kadının beyanı esas alınırken, erkekler kanuni anlamda bir hiç sayılıyor. Bu durum da beraberinde yeni sıkıntıları getiriyor.

AİLE KURUMU CİDDİ ZARAR GÖRÜYOR

İstanbul Sözleşmesi'nin bir an evvel kaldırılması gerektiğini dile getiren Mağdur Çocuklar ve Baba Hakları Derneği (MAÇOBDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Köse, 6284 sayılı yasanın aileyi bitirdiğine dikkat çekti. Türkiye'nin batının oyununa gelmemesi gerektiğini aktaran Köse, “Batı, Türkiye'ye güç yetiremeyeceğini anladı. Şimdi yeni bir oyun deniyorlar. Türk halkının fazlasıyla önem verdiği aile yapısını bozmak için kirli eller devrede” dedi. 6284 sayılı yasanın suistimalleri barındırdığını söyleyen Köse, Türkiye'de evden uzaklaştırma kararlarının büyük çoğunluğunun iftira olduğunu da belirtti. İstanbul Sözleşmesi'nin Türk halkının yaşayışına, inanışına ters olduğunu aktaran Köse, suistimaller sebebiyle gerçekten mağdur olan kadınların bazı haklardan mahrum kaldığının altını çizdi. “Türk toplumu için en güçlü dayanak ailedir” diyen Köse, “Çocuk haczi, süresiz nafaka, genç evlilikler gibi sorunların giderilmesi gerekiyor. Türkiye'de aile kurumu, bu yasadan ciddi şekilde zarar görüyor. Türkiye'de evlilik oranları azalırken, aynı şekilde boşanmalar artıyor. Gelecek adına gerçekten endişeliyiz. Aile olmadan vatan olur mu hiç? Bize sözler verildi, yargı paketlerinde mağduriyetler çözülecek denildi. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen somut bir adım henüz atılmadı” şeklinde konuştu.

AB'YE GİRME ŞARTI OLARAK DAYATILIYOR!

“Türk aile yapımız 2011 yılından bu yana hiç olmadığı kadar zarar görmeye devam ediyor.

o yıllarda imzalanan ve 2014 yılında yürürlüğe girdikten sonra ortada ne aile bırakan ne de ahlak bırakan bir sözleşme olduğu açıktır” diyen Başkan Köse, konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Sözde kadını koruma bahanesi ile Avrupa Birliği'nin Avrupa Birliği'ne girme şartı ve dayatması olarak öngörülen ve bu sözleşmenin korunması dahilinde milyonlarca rantın feminist ve eşcinsel derneklere kademe akması şu son zamanlarda istanbul sözleşmesi tartışmasını 2 Grup haline getirmiştir. Şöyle ki bu ülkenin devlet başkanı sayın cumhurbaşkanının dahi fes edilmesinde kararlı olduğunu ve içersinde eşcinselleri besleyen ve meşrulaştıran karı koca arasında uzlaştırmayı reddeden ve bunun gibi birçok skandal kararlara imza atan sözleşme dini ahlaki ve aile yapımıza uygun olmayan bu sözleşmeyi eleştirmiştir. Bir o kadar da Sayın cumhurbaşkanımızla birlikte aynı şekilde düşünüp Türk aile yapısının İstanbul Sözleşmesi'nin uygun olmadığını artık dile getirmeye başlamışlardır. Ama diğer gup dediğimiz yani feministlerle aynı düşünceye sahip olan taraf ise halen maalesef bu İslam ülkesinde dahi İslam'a savaş niteliğinde olan aile yapımızı ve ahlakımızı yerle bir eden adeta bir Haçlı siyonist projesi olan bu İstanbul Sözleşmesini savunmaya devam etmektedirler.”

CUMHURBAŞKANINA ÇAĞRIDA BULUNDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da çağrıda bulunan MAÇOBDER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Köse, şu cümleler ile konuşmasını noktaladı: “Sayın Cumhurbaşkanımız zamanında hata edilmiş bu İstanbul sözleşmesi imzalanmış olabilir ama bu yasayı kaldırma gücü sizin elinizde. Vebal de sizin boynunuzda onun içindir ki, şu anki mevcut içinde sapkınları besleyen ve aile yapımızı ahlaki yapımızı dini değerlerimizi alt üst eden bu sözleşmeyi iptal etmekte samimi iseniz öncelikle bunların savunucusu olan partimizin içerisindeki insanları temizlemeniz gerekmektedir.

Biz aile dernekleri olarak her daim derdimizin aile ve Vatan olduğunu hatırlatmak ve bu konuda çalışan her siyasinin yanında desteğimizin tam olduğunu söylemek isteriz.”

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri