9 yıldır demokratik krallık var!

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Veysel Candan, 12 Haziran öncesi seçmene seslenerek, Vereceğiniz oylardan sorumlusunuz dedi. Candan, ülkede 9 yıldır demokratik krallığın yaşandığını da vurgu

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Veysel Candan, 12 Haziran öncesi seçmene seslenerek, “Vereceğiniz oylardan sorumlusunuz” dedi. Candan, ülkede 9 yıldır demokratik krallığın yaşandığını da vurguladı

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi Veysel Candan, Zülfikar Gazi, Lütfi Yalman ve Meram Eski Belediye Başkanı Mustafa Özkan, SP İl Başkanlığı’nda gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Genel İdare Kurulu Üyesi Veysel Candan, 12 Haziran’da gerçekleşecek genel seçimler öncesi seçmene çağrı yaptı, “Şüphesiz son söz sandıkta milletin yani sizlerin oylarınızla seçilerek iktidara gelen partiler sizlere karşı sorumlu olduğu gibi sizlerde vereceğiniz oylardan sorumlusunuz. Özetle oy vermek bir sorumluluk işidir. 12 Haziran’dan sonra keşke elim kırılsaydı da oy vermesiydim düşüncesi geri de kaldı, Türkiye uçurumun eşiğine doğru sürükleniyor” dedi. “Saadet Partisi olarak 40 yıllık süreç içerisinde hiçbir sapma olmadan dürüst, çalışkan bir ekiple hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz” diyen Veysel Candan, şunları kaydetti: “Milli Görüşçüler olarak hep söylediklerimizin arkasında durduk, adil ve hakça bir düzeni savunduk. İnsanların huzurlu ve mutlu olduğu Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya düzenini savunduk. Bizim dünyamızda faizciliğe, rüşvetçiliğe, yolsuzluğa, haksızlığa ve kavgaya yer yoktur. Hükümet olduğumuz dönemde ahlaki ve manevi kalkınma, sanayileşme üretim, ihracat, ileri teknoloji gibi konular hep ön plana çıktı. Tarımın yanında Türkiye’nin bir sanayi ülkesi olması gerektiğini ilk defa ilen eden Milli Görüş oldu. Milli Görüş iktidarı döneminde 200 adet fabrika yapan fabrikaların temeli atıldı. Şeker, gübre, çimento, kâğıt sanayi, makine kimya, TÜMOSAN, TUSAŞ, TEMSAN, Demir Çelik, ASELSAN ve TEZTAŞ, DESİYAP, Nebati Yağ, TAKSAN (Takım Tezgahları Vagon Sanayi) gibi fabrikaları kurduk. Milli Görüş Türkiye’nin yol haritasını çizmiş, bağımsız güçlü bir Türkiye’nin temellerini atmıştır. Hükümetimiz döneminde en kaz edebiyatı yapmadık, zam yapmadık, vergiler konmadı, iç ve dış borçlanmaya gidilmedi, IMF’den borç alınmadı, din ve vicdan hürriyetinden taviz verilmedi, rantiyeye ve haksız kazanca dur denildi. O dönemde devleti soyanlar suçüstü yakalandı. Onun içindir ki ticaret arttı, kazançlar çoğaldı. Milletimiz o günleri hep hayırla anıyor.”

40 YILDIR BEDEL ÖDEYEREK ÇALIŞIYORUZ

40 yıldır sunduğumuz hizmetlerle bedel ödediklerini ve ödemeye devam ettiklerini anlatan Candan, Irak’ın işgal edildiğini, Afganistan’ın işgal altında olduğunu, Mısır, Tunus, Libya, ve Suriye’nin dışarıdan müdahale ile karıştırıldığını adeta haçlı seferinin başlatıldığını aktardı.

Sıranın İran ve Türkiye’yi geldiğini vurgulayan Candan, şöyle konuştu: “Böyle sıkıntılı bir günde Milli Görüş, Saadet Partisi TBMM’de bulunmalı ve halkımızın sesini dillendirmelidir. Şayet partimize bir görev verilirse canla başla çalışacağız. Seçim sonrası başta Güneydoğu olmak üzere sıkıntılı günler yaşanacağı aşikârdır. Onun için milletimizin dikkatli ve sağduyulu olması gerekmektedir. 70 milyonu kardeş sayan, tarımda, sanayide ve teknolojide ilerlemeyi hedef alan, adil bir gelir dağılımını paylaşan, işsizliğe son veren Milli Görüş’e bütün ülkemizde olduğu gibi Konyalı hemşerilerimizin destek vereceğine yürekten inanıyoruz. Bu vesile ile seçimlerin ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını dileriz. Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’sız geçireceğimiz bu seçimler nedeniyle ülkesi için ömrünü feda eden müteveffa Erbakan Hocamızı rahmetle anıyoruz.”

ÜLKEDE DEMOKRATİK KRALLIK HÜKÜM SÜRÜYOR

 Türkiye’de 9 yıldır demokratik krallığının yaşandığını vurgulayan Candan, “Meclis Başkanı Başbakan, milletvekillerini başbakan, cumhurbaşkanını başbakan seçiyor. Şuanda da Türkiye’de Amerika ve İngiltere’de olduğu gibi iki partili bir sistem getirmek istiyorlar. Ardından da başkanlık sistemini getirerek, krallıklarını sürdürmeyi planlıyorlar. Bu açıdan milletimiz oyunu sorumluluk bilinciyle vermeliler. Saadet Partisi olarak siyaset içinde doğruları söylemeye devam edeceğiz. Bu açıdan Saadet’e verilecek her oy hakça düzenin kurulmasını sağlamaya yönelik temel oluşturacaktır, milletimizden de bu anlamda destek bekliyoruz” dedi.

HASAN AYHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri