9. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Başlıyor

Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Boğa, sanatseverleri 21-23 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 9’uncu Uluslararası İşçi Filmleri Festivali’ne katılmaya çağırdı. Organizasyonla ilgili açıklamalarda...

Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Boğa, sanatseverleri 21-23 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 9’uncu Uluslararası İşçi Filmleri Festivali’ne katılmaya çağırdı.

Organizasyonla ilgili açıklamalarda bulunan Boğa, "Bu yıl 9'uncusu düzenlenecek olan Uluslararası işçi Filmleri Festivali'ne sponsor olduk. Biz böylesine sanatsal etkinlikleri önemsiyor, halkla buluşması noktasında çaba gösteriyoruz. Bu organizasyon Halk Evleri, DİSK, KESK, TMMOB, Adana Tabip Odası ve Seyhan Belediyesi'nin içerisinde olduğu önemli bir organizasyon. Biz tüm Adanalıları festivale davet ediyoruz." dedi.

Uluslararası İşçi Filmleri Festivali’nde gösterilecek olan filmlerin tamamen ücretsiz olduğunu belirten Boğa, 21 Kasım Cuma günü saat 19.00'da başlayacak etkinliklerin 23 Kasım günü sona ereceğini söyledi. Boğa, "Bu tür organizasyonları ücretsiz yaparak; sanattan, sanatçıdan uzak kalan Adanalıları sanatla, sanatçılarla buluşturmak istiyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri