9. haftada ev sahipleri güldü

Spor-Toto Süper ligde 9. hafta da Bursaspor’un liderliğiyle geçildi. Galatasaray’ın 10 yıl sonra ilk kez derbi maçta Şükrü Saraçoğlu stadından puan çıkardığı hafta da şampiyon adaylarından Trabzonspor ve Bursaspor kazandı.
Beşiktaş 9 maçta 4. yenilgisini Kayseri deplasmanında aldı. Kasımpaşa ise 2 puanla dibe demir attı. 
Konyaspor’un, Antalya deplasmanında tek golle yenilmesiyle düşüşünü sürdürdüğü ve 6 puanla 17. sırada yer aldığı ligde, oynanan maçlardan 5’ini ev sahibi, 2’sini deplasman takımları kazanırken, 2 mücadelede berabere sona erdi. Toplam 21 golün atıldığı haftada en farklı skoru, Ankaragücü’nü Başkent’te 5-1 yenen lider Bursaspor aldı. 9. hafta da sadece Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki derbi maçta gol sesi çıkmadı. Spor-Toto Süper ligde hakemler ise, hafta sonunda 36 sarı ve 1 kırmızı kart gösterdi. Tek kırmızı kartı da Antalyaspor maçında Konyaspor’dan Emre Toraman gördü. Emre Toraman, bugün Bucaspor ile yapılacak kupa maçında forma giyemeyecek ve cezasını tamamlayarak Pazartesi akşamı Trabzonspor karşılaşmasında takımdaki yerini alacak. 9. haftanın en hırçın maçı ise 5 sarı ve 1 kırmızı kart çıkan Antalyaspor-Konyaspor karşılaşması oldu.
Ligde, 10. haftanın programı ise şöyle. Cuma 20.00: Bursaspor-Fenerbahçe. Cumartesi 15.30: Eskişehirspor-Ankaragücü. 17.30: Gaziantepspor-Kardemir D.Ç. Karabükspor. 19.00: Galatasaray-Antalyaspor. Pazar 15. 30: Gençlerbirliği-Manisaspor, Kasımpaşa-Kayserispor. 17.30: Bucaspor-İstanbul B.Ş.Bld. Spor. 19.00: Beşiktaş-Sivasspor. Pazartesi saat 20.00: Konyaspor-Trabzonspor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri