83 yaşındaki Yusuf dededen anlamlı bağış

Konya'nin Aksehir ilcesinde at arabacilik ve hamallik yaparak gecimini saglayan 83 yasindaki Yusuf Demiray, biriktirdigi 18 bin lirayi Aksehir Devlet Hastanesi Saglik Kurullari Kurma ve Yasatma Derneg
Konya'nin Aksehir ilcesinde at arabacilik ve hamallik yaparak gecimini saglayan 83 yasindaki Yusuf Demiray, biriktirdigi 18 bin lirayi Aksehir Devlet Hastanesi Saglik Kurullari Kurma ve Yasatma Dernegi'ne bagisladi.
83 yasindaki Yusuf dedenin gectigimiz Agustos ayinda bagisladigi 18 bin TL'nin 14 bin TL'sini teslim ettigi ogrenilirken, son kalan 4 bin TL'yi de yapilan bir torenle Aksehir Devlet Hastanesi Saglik Kurullari Kurma ve Yasatma Dernegi Baskani Sefer Sargin'a teslim etti. Torende kisa bir konusma yapan Sefer Sargin, at arabacilik ve hamallik yaparak kazanilan paralarin hastaneye bagislanmasinin takdire deger oldugunu soyleyerek, bu bagisin ornek olmasini istedi. Yasli adamdan parayi alan Sefer Sargin, duyarli davranisi nedeniyle Yusuf Demiray'a tesekkur etti. Ayrica Aksehir Devlet Hastanesi Bashekimi Doktor Ercument Taspinar da, Yusuf dedeye bir tesekkur plaketi verdi. Aksehir'e bagli Sogutlu koyunden olan Yusuf Demiray'in Aksehir'de ikamet ettigi ve 14 yil at arabacilik, 2 yil da hamallik yaparak gecimini sagladigi ogrenildi. Yasli adamin bagisladigi 18 bin TL ile Aksehir Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi'nde uc odanin mefrusatinin yapildigi ve odalarin eksikliklerinin giderildigi belirtildi. Yusuf Demiray'a tesekkur amaciyla Aksehir Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi'nde 3 odanin birine isminin verildigi, bir odaya Yusuf Demiray'in annesi icin Habibe Demiray, bir odaya ise esi Aysedudu Demiray isminin verildigi ogrenildi. Yusuf Demiray parayi teslim ederken yaptigi konusmada, "Benim bu yardimim diger zenginlere ornek olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri