82. İef’in Uluslararası Günlerine Lüksemburg Büyük Dükalığı İlk Kez Katılıyor

82. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) 29 Ağustos'ta açılıyor. Bu yıl 82. defa düzenlenecek İEF, 29 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında açık kalacak.

82. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) 29 Ağustos'ta açılıyor. Bu yıl 82. defa düzenlenecek İEF, 29 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında açık kalacak. Bu seneki fuara Lüksemburg Büyük Dükalığı ve Lüksemburg Ulusal Turist Ofisi de (Luxembourg Ministry Of The Economy And Foreign Tra) katılacak.

Lüksemburg Küçük ve Orta Ölçekli Girişimler ve Turizm Bakanı Françoise Hetto-Gaasch, İzmir Fuarı’nı ziyaret edecek ve Lüksemburg’un fuardaki standında olacak. Ülkenin Ankara büyükelçiliği yetkilileri, konuyla ilgili şunları belirtti: “Bu ağustos ayı sonunda Lüksemburg’dan iki bakan-Ekonomi ve Dış Ticaret Bakanı Etienne Schneider ile Küçük ve Orta Ölçekli Girişimler ve Turizm Bakanı Françoise Hetto-Gaasch, İzmir Fuarı’nı ziyaret edecek ve Lüksemburg’un fuardaki standında olacak. Bunun ardından, ayrıca Kasım ayında, bakanlar ve iş dünyası temsilcilerinin yer alacağı üst düzey bir heyet Türkiye’yi ziyaret edecek. Bu resmi ziyaretin, Türkiye ile ekonomik ilişkileri geliştirmeyi hedeflediği en üst düzeyde gösterdiğini de ifade ettiler." CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri