8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Sokakta yürüyen ve minibüslerde yolculuk eden kadınlara karanfil da...

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Sokakta yürüyen ve minibüslerde yolculuk eden kadınlara karanfil dağıttı.

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaklaşık bin kadına pembe renkli karanfil dağıtıldı. Etkinlik sırasında bir konuşma yapan Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce kadınların önemine dikkat çekerek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Malatya’da bir farkındalık oluşturmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Başkan Mesut İnce, “Kadınlarımız gerçekten bizler için çok önemli. Kadınlarımızın önemini Peygamber Efendimizin bir hadisinde: ‘Cennet annelerin ayağı altındadır’ diyerek ifade ediyor. Bu söz kadınlarımızın ne kadar değerli olduğunu gösterir” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri