7 puan farkı 10'a çıkmalı

Konyaspor Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, Kasımpaşa maçında zoru başardıklarını ve 3 puan aldıklarını belirterek, çıkışın sürmesi için Elazığ maçını da kazanmaya mecbur olduklarını ve rakipleriyle puan farkını açmayı hedeflediklerini söyledi

Elazığspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Konyaspor Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy: “Üst sıralara tırmanmamız  için Elazığspor maçından mutlaka 3 puanla ayrılmamız lazım” dedi.

KAZANMAK ZORUNDAYIZ
Selçuk Aksoy,  Kasımpaşa galibiyetini değerlendirirken, bundan sonra ligde kolay geçecek hiçbir maç olmadığını ve tüm karşılaşmaların zorlu geçeceğini söyledi. Aksoy, “Kasımpaşa,üst sıralar için mücadele eden bir takımdı ve son haftalarda kötü bir gidişleri vardı. Her maçı final havasında görüyorlardı, maçın oldukça zor geçeceğini biliyorduk. Biz de üst sıralara tırmanma adına kazanmak zorundaydık ve bunu başardık” diye konuştu.

ÇIKIŞ MAÇLARI OLACAK
Ligde Pazartesi günü Elazığspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Aksoy, “Elazığspor son haftalarda iyi sonuç alıyor. Onlar da alt sıralardan kurtulmak için mücadele veriyor. Elazığspor ile aramızdaki 7 puan farkını 10'a çıkarmak için büyük fırsat. Elazığspor'da  farkı 4'e düşürmek için buraya kazanmaya gelecek. Bizim maçı çıkışlarını sürdürme  maçı olarak görüyorlar. Ancak, bizim de üst sıralara yükselmemiz için bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmamız lazım. Son haftalarda çıkış gösteren iki takımın mücadelesinin keyifli geçeceğini düşünüyorum. Artık bizim takımımız oturdu. Hangi oyuncumuz oynarsa oynasın diğerini aratmıyor” şeklinde konuştu.

GEKAS'A GÜVENİYORUZ
Gekas'ın Kasımpaşa maçında 2 gol atmasının hem takım hem de oyuncu açısından iyi olduğunu vurgulayan Aksoy, “Gekas, bizim güvendiğimiz oyuncularımızdan biri. Attığı gollerle bize 3 puanı getirdi. Umarım bundan sonra da güzel şeyler yapacaktır.  Sadece Gekas değil, takımda bütün oyuncularımıza güvenimiz sonsuz. İkinci yarıdaki bütünleşmeyi tüm Türkiye görüyor. Gol atan oyuncular öncelikle kulübeye veya ısınan oyunculara koşuyor ve gol sevincini onlarla paylaşıyorlar. Bu takım adına en önemli gelişmelerden birisidir. Bu birlik ve beraberlikle Elazığspor maçını da geçeceğiz ve bu ligde hakettiğimiz yere geleceğiz” ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri