"7 Başkan daha istifa edecek"

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un istifası sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarkadaş, 7 belediye başkanının daha istifa edeceğini iddia ederek "Menderes Türel'in açıklaması 'Tatlı tatlı bitirelim' mesajıdır" ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un istifası sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarkadaş, 7 belediye başkanının daha istifa edeceğini iddia ederek "Menderes Türel'in açıklaması 'Tatlı tatlı bitirelim' mesajıdır" ifadelerini kullandı.

İstifası istenen Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarıyla görevini bıraktığını ve partiden ayrıldığını açıkladı. Zehir zemberek ifadeler kullanan Uğur, 'Yolsuzluğunuz yok, usulsüzlüğünüz yok, başarısızlığınız yok, FETÖ bağlantınız yok ve fakat ailenize, evinize kadar ulaşan baskılar, tehdide varan müdahaleler var. Bu katlanılacak bir durum olmanın ötesine geçmiştir. Dolayısıyla AK Parti 'de siyaset yapma imkanımız ortadan kaldırılmıştır. ' dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri