65 Puan için büyük fırsat

Torku Konyaspor, sezonun son deplasman maçında Bursaspor'a konuk olacak.

Saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Çağatay Şahan yönetecek. Kartal, 62 olan puanını 65'e çıkarmak için ter dökecek

 KARTAL'DA EKSİK YOK

Torku Konyaspor, sezonun son deplasman maçında bugün Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Bursa Büyükşehir Belediye stadyumunda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak maçı Manisa bölgesinden Çağatay Şahan yönetecek. Şahan'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Soner Maraş yaparken, maçın dördüncü hakemi Ercan Hellaç.

Bu sezon Süper ligde başarılı bir sezon geçirerek 3. sırada yer alan ve Avrupa ligine katılmayı hak kazanan Torku Konyaspor’da bu karşılaşmanın hazırlıklarının Konya bölümü önceki akşam tamamlandı ve yeşil-beyazlılar dün sabah havayoluyla İstanbul’a uçtular. Kartallar, oradan da deniz otobüsüyle Bursa’ya geçtiler ve öğleden sonra da yaptıkları ter antrenmanıyla son çalışmayı gerçekleştirerek dinlenmeye çekildiler.

Torku Konyaspor’da hedef, Bursaspor’u evinde yenerek 65 puana yükselmek. Takımda Meha ve Sissoko dışında eksik yok. Ali Çamdalı, Rangelov ve Skubiç 3’er sarı kartla oynayacak. Bu futbolculara sarı kart görmeleri halinde biri sonraki Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Kartallar bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar. Serkan- Skubiç, Ali Turan, Vukoviç, Douglas- Ali Çamdalı, Volkan (Kibong)- Ömer Ali, Holmen, Traore- Rangelov (Bajiç).

Torku Konyaspor ile Bursaspor bugün tarihlerinde 26. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce yapılan 25 maçta Konyaspor 7, Bursaspor 11 galibiyet aldı ve 7 maçta berabere sonuçlandı. Manisa bölgesi hakemi Çağatay Şahan ise Konyaspor’un bu sezon 2. maçına çıkacak. Şahan daha önce de 4. hafta Ankara’da oynanan ve Konyaspor’un 2-1 kazandığı Osmanlıspor maçında düdük çalmıştı.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri