6 Emniyet Tertibatlı Şofben Üretti

Doğalgazlı ve elektrikli şofbenleri ile bilinen DAXOM’un yeni modeli beğeniye sunuldu.

Doğalgazlı ve elektrikli şofbenleri ile bilinen DAXOM’un yeni modeli beğeniye sunuldu. Dakikada 11 litre sıcak su veren DAXOM-11ST model hermetik doğalgazlı şofbende 6 ayrı emniyet tertibatı bulunuyor.
Ürünün alev modülasyonu, su sıcaklığını sabit tutma ve sıvı miktarını ayarlama imkânı sunuyor.

Daxom Genel Müdürü Aydın Çetin, Türkiye’de üretim yapmak için araştırmalarda bulunduklarını aktardı. Çetin, araştırmaların bulgularının olumlu olması halinde 2014’te üretime başlayabileceklerini bildirdi.

Türkiye’de üretim yapmalarının akılcı olacağına işaret eden Çetin, “Böyle bir yatırım, ülkenin ekonomisine de önemli katkı sunacak. Biz de bu sayede Avrupa ülkelerine ve Türki Cumhuriyetlerine daha fazla ürün ihraç edebileceğiz.” dedi.

Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini önemli gören markaların tüketiciler tarafından ayırt edildiğini aktaran Çetin,”Ülkede tüketici bilincinin artmasına bağlı olarak kendini bu yönde geliştirmeyen markaların yaşaması kolay değil. İşte biz burada rakiplerimizden ayrılıyoruz. Biz, müşteri memnuniyetini temel insanları hakları gibi alıyor, buna paralel sektörde payımızı büyütüyoruz.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri