55 Öğretmen, Bafra Öğretmenevi'nde Seminerde Buluştu

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Samsun’un Bafra ilçesi Öğretmenevi'nde coğrafya öğretim yöntem ve teknikleri semineri düzenlendi. Seminer saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı....

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Samsun’un Bafra ilçesi Öğretmenevi'nde coğrafya öğretim yöntem ve teknikleri semineri düzenlendi.

Seminer saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Bafra Eğitim Merkezi Müdürü Namık Kocabaş’ın hoş geldiniz konuşmasından sonra Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,’’ Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Samsun’un Bafra ilçesi Öğretmenevinde coğrafya öğretim yöntem ve teknikleri semineri düzenlenmiştir. Seminer 5 gün sürecek olup Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 55 öğretmen katılmıştır. Seminerde Ankara Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sıdkıta Keleş ile Milli Eğitim Bakanlığı eğitim uzmanı Selma Keleş tarafından konuyla ilgili sunumlar gerçekleşecektir. Tüm öğretmenlerimiz bizim misafirimizdir." dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise seminer için gelen öğretmenlere Bafra’nın tarihi, turizmi, ekonomisi,eğitimi hakkında açıklamalarda bulunarak eğitimin sonunda ise Bafra’yı tanımaları için gezi sözü verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri