50-53 PUANLA LİGİ BİTİRİRİZ

Atiker Konyaspor As Başkanı Bünyamin Sarıtaş, hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş maçına galibiyet için gideceklerini belirterek, ligi ilk altı takımın içerisinde bitireceklerini söyledi

 

KAYIPLARI TELAFİ EDEBİLİRİZ

Atiker Konyaspor As başkanı Bünyamin Sarıtaş, pazar günü oynanacak olan Beşiktaş maçından mutlaka puan çıkartmalarının gerektiğini belirterek, iç sahada hiç hesapta olmayan puan kayıpları yaşadıklarını söyledi. Sarıtaş, Atiker Konyaspor’un herşeye rağmen ligi 50 puanın üzerinde tamamlayacağının altını çizdi.

Atiker Konyaspor’un Antalya maçından sonra galibiyet alamadığını bildiren Sarıtaş, Beşiktaş maçına galibiyet için gideceklerini belirterek şunları söyledi:

“Son haftalarda sahamızda oynadığımız maçlarda hiç hesapta olmayan puanlar kaybettik. Kayseri ve Göztepe maçlarında 5 puan gibi bir kaybımız var. Bu kayıpları yaşamamış olsaydık 40 puanla 4. sırada olurduk. Ancak, futbolda bunlar var. Bu kayıpların telafisi de var tabi ki. Atiker Konyaspor olarak yukarıları hedefliyorsak mutlaka pazar günü deplasmanda oynayacağımız Beşiktaş maçından puan çakırmamız lazım. Yenemezsek yenilmememiz lazım. Benim gönlümden galibiyet geçiyor, inşallah Konya’ya 3 puanla döneceğiz” dedi.

Sakat ve cezalı oyuncularla,zaman zaman da hakemlerin de puan kayıplarında önemli bir rol oynadığını savunan Atiker Konyaspor As başkanı Bünyamin Sarıtaş, “Doğruyu söylemek gerekirse puan kayıplarımızda sakat ve cezalı oyuncuların yokluğu etkili oldu. Özellikle de takımı sonuca taşıyacak oyuncuların yokluğunu çokça hissettik. Bunun yanısıra hakemlerin de kötü sonuçlara katkısının olduğunu belirtmekte yarar var. Hakemlere art niyetli demiyorum, ama dikkatsizlikleri nedeniyle puan kayıplarımızda etkili olduklarını söyleyebilirim.  İnşallah bundan sonraki maçlarımızda daha dikkatli olurlar ve kimsenin hakkını kimseye geçirmezler diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Sarıtaş, Atiker Konyaspor’un sezon sonunda 50’nin üzerinde puan toplayacağını belirterek, ligi de ilk  altının içerisinde tamamlayacağını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri