4x4 Kartal!

Ligin son dört maçını kazanarak play-off yolunda sağlam adımlar atan Torku Konyaspor'da umutlar yeşerirken, yeşil-beyazlı camiada yüzler Adanaspor maçıyla güldü. Kartal, dünü izinli geçirdi. Karşıya maçının hazırlıkları bugün başlayacak

Torku Konyaspor’da yüzler gülüyor. Adanaspor galibiyetiyle puanını 45’e çıkartan ve maç fazlasıyla 5. sıraya yükselen yeşil-beyazlı takımda moral süper. Ligin başından buyana, iç sahada kaybettiği puanlarla zirve yarışından kopan, ancak ikinci yarıyla birlikte hedefi ilk 6 olarak belirleyen Kartallar, Adanaspor’u yenerek bir ilke daha imza atarak, üst üste 4. galibiyetini aldı ve averajını da artı 3’e yükseltti.  Kendisi gibi ilk 6 için uğraş veren ve 43 puanla 8. sırada yer alan rakibi karşısında maça iyi başlayan, ancak ilerleyen dakikalarda rakibin oyunda dengeyi sağlamasına izin veren Torku Konyaspor’da, Neca ise üst üste 3. hafta da rakip fileleri havalandırarak gol sayısını 9’a yükseltti. Neca, Kartalspor maçında 2, Erciyes karşılaşmasında da bir gol atmıştı.    Ligin 31. haftasında, İzmir deplasmanında Karşıyaka ile mücadele edecek olan Torku Konyaspor’da, Adanaspor maçının ardından futbolculara bir gün izin verildi.. Dün dinlenen yeşil-beyazlılar, Karşıyaka maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Kartallar, Cumartesi günü oynanacak karşılaşma için İzmir’e muhtemelen Perşembe günü öğleden sonra gidecekler. Takımda, sakat oyuncular dışında cezalı futbolcu yok..

TÜTÜNEKER:ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK    

Adanaspor önünde zaman zaman iyi oynadıklarını ve sonuca gitmesini bildiklerini söyleyen Torku Konyaspor  teknik direktörü Uğur Tütüneker, takımının sezonun ikinci yarısında büyük işlere imza attığını ve gerek oynadığı oyun gerekse aldığı sonuçlarla Süper Ligi ne kadar istediğini gösterdiğini söylerken, galibiyetten dolayı oyuncuları ve destek veren taraftarı tebrik ederek, çıkışlarını kalan 4 maçta da devam ettirmek istediklerini ifade etti. Yeşil-beyazlı ekibin başarılı teknik direktörü, Uğur Tütüneker, "Play-off mücadelesi veren iyi bir takımla oynadığımız maçta bizim için önemli olan iyi oyundan ziyade sonuca gitmekti. Nitekim bakıldığında zaman zaman oyun kontrolünü elimizde tuttuk. Maçı kazanmayı çok istiyorduk. Hem sahamızda yakaladığımız seriyi sürdürmek hem de galibiyetlerimize devam etmek istiyorduk. Taraftarlarımızın önünde zorlu bir engeli kayıpsız geçtiğimiz için çok mutluyuz. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Tribünleri doldurarak bizi yalnız bırakmayan ve destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Yakaladığımız çıkışı kalan 4 maçta da devam ettirerek play-off hedefimize ulaşmak istiyoruz. Oyuncularım özellikle sezonun ikinci yarısında itibaren gerek mücadeleleri gerekse istekleriyle Süper Lig'i ne kadar istediklerini herkese gösterdiler. İnşallah sonucunda da amacımıza ulaşırız" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri