45 Saniyede 150 Liralık Cep Telefonu Çaldılar

Sultanbeyli'de, bir cep telefonu mağazasına giren 3 kişi 45 saniye içerisinde 150 bin lira değerinde cep telefonu çaldı. İş yerinin camını kaldırım taşları ile kırarak içeri giren zanlıların güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri...

Sultanbeyli'de, bir cep telefonu mağazasına giren 3 kişi 45 saniye içerisinde 150 bin lira değerinde cep telefonu çaldı. İş yerinin camını kaldırım taşları ile kırarak içeri giren zanlıların güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri yağma görüntülerini aratmadı.

Olay dün gece 03.30 sıralarında meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 3 kişi oldukları belirlenen zanlılar önce çuvalla getirdikleri kaldırım taşlarını iş yerinin önüne bıraktıktan sonra ayrılıyor. Yaklaşık 3 dakika sonra geri dönen zanlılar, aniden harekete geçerek çuvalda bulunan kaldırım taşları ile iş yerinin camını parçalayıp içeriye giriyorlar. Zanlılar, daha sonra adeta yarış halinde tezgahların üzerinde bulunan cep telefonlarını güvenlik kablolarını çekip kopartarak çuvala dolduruyor. İş yerine ait yazar kasayı da yere çarparak parçalayan ve içini boşaltan zanlılar çaldıkları yaklaşık 150 bin lira değerinde cep telefonu ile 45 saniye içerisinde kayıplara karışıyor.

Sabah iş yerini açmak için gelen dükkan sahibi ise soyulduğunu anlayınca durumu polise bildirdi. Polis ekiplerinin zanlıların yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri