4,5 milyon TL kâr payı dağıtılacak

19 bini aşkın yatırımcısıyla çok ortaklı yapıya örnek model olan İttifak Holding, 2011 yılı çalışmalarını değerlendirdiği Olağan Genel Kurulunu ortaklarının yoğun katılımı ile gerçekleştirdi

19 bini aşkın yatırımcısıyla çok ortaklı yapıya örnek model olan İttifak Holding, 2011 yılı çalışmalarını değerlendirdiği Olağan Genel Kurulu’nu ortaklarının yoğun katılımı ile gerçekleştirdi. Holding’in 2011 yılı konsolide cirosunun 891,4 milyon TL olduğu açıklanmıştı. Genel Kurul’da alınan kararla ortaklara 4.5 milyon TL kâr payı dağıtılacağı açıklandı.

Anadolu sermayesinin Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden olan İttifak Holding, olağan genel kurulunu 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü Konya’da düzenledi. Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen İttifak Holding Genel Kurulu’ndan, mevcut yönetim güven tazeleyerek çıktı.

Tamamı halka açık bir halk şirketi olan İttifak Holding’in bu güne kadar gerçekleştirdiği en yoğun katılımlı genel kurullardan biri olma özelliğini taşıyan olağan genel kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yüzde 26,87’lik bir katılımla hayata geçirilen genel kurulda yapılan seçimde, mevcut yönetim kurulu güven tazeledi. Genel kurulun sonucuna ilişkin açıklama yapan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, Holding’in kuruluşundan bugüne temel değerlere bağlı kalarak sürdürülebilir bir büyüme ve istikrar elde ettiğinin altını çizdi. “Sürdürülebilir büyüme”, “verimlilik” ve “istikrar”ı faaliyetlerine ve iş geliştirme stratejilerine yön veren temel kavramlar olarak benimsediklerini belirten İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz,İttifakbugün, yüksek seviyede büyüme ve gelişim potansiyeli bulunan sektörlerdeki markalarıyla ulusal ve uluslararası pazarlarda rekabet edebilir noktaya ulaşmıştır” dedi.

Genel kuruldan çıkan kararın şirketleri ve tüm paydaşları için hayırlı uğurlu olmasını dileyen Korkmaz, “Şahsım ve yönetim kurulumuza duyulan güven için tüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Yüksek bir katılımla gerçekleştirilen genel kurulumuzdan çıkan karar bizlere daha büyük sorumluluklar yüklemiştir. Bunun bilincinde olacağımızı ve İttifak Holding’i geleceğe güvenle taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri