43 günlük hasret

Pınar Karşıyaka maçı için geri sayıma geçen Üniversitespor, yarinki maçı kazanarak 43 günlük galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sarı-mavililer son galibiyetini Antalya BB karşısında almıştı

BEKO Basketbol Ligi’nde yarın 16:00’da evinde 21.hafta karşılaşmasında Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, karşılaşmanın hazırlığını dün galibiyet parolasıyla sürdürdü. Ligde kritik bir dönemden geçen sarı-mavililer yarınki karşılaşmada seyircisiyle birlikte zafere uçmak istiyor. Ligde kalmak için kesinlikle kazanmak zorunda olan sarı-mavililer hafta boyunca Pınar Karşıyaka maçının hazırlığını moralli bir şekilde sürdürürken, basketbolseverler de bu kritik maçı ücretsiz izleyebilecekler. Daha önce büyük takımlarla oynadığı karşılaşmalar dışında bilet fiyatlarını 1 YTL olarak belirleyen, yönetim taraftara ihtiyaç duyduğu bir günde basketbolseverlerden para almayacak. Ligde maç kaybetme kredisini tüketen sarı-mavilerde yönetim, oyuncu, teknik heyet, kulüp çalışanları herkes bu maça olmak ya da olmamak gözüyle bakıyor.

ÇETİNKAYA: LİGDE KALMAK İÇİN KAZANMALIYIZ
Üniversitespor’un içinde bulunduğu kritik durumu her zamanki gibi Genel Kaptan Murat Çetinkaya özetledi.Çetinkaya, “Ligde kalmak istiyorsak, bu maçı almalıyız” dedi. Taraftarın desteğine sonuna kadar ihtiyaç duyduklarını ifade eden Çetinkaya, “Taraftarın destek olacağından kuşkumuz yok. Artık kazanma vakti. Ligin başından bu yana en kritik karşılaşmamıza çıkacağız. Kesinlikle kazanmak zorundayız” dedi
ARSLAN: TARAFTAR YANIMIZDA OLSUN
Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. İbrahim Arslan, Pınar Karşıyaka maçında taraftar desteğinin çok önemli olduğunu belirterek tüm taraftarlarımızı maça davet etti. Karşılaşmanın ligdeki durumları  için çok önemli olduğunu vurgulayan Arslan, “Evimizde oynayacağımız bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Takımımızın taraftarımızın desteği ile bu maçı kazanacağını ve ihtiyacımız olan çıkış sürecini başlatacağına eminim” diye konuştu.
ÜNİVERSİTE GALİBİYETE HASRET KALDI
Ligde üst üste aldığı sonuçlarla kendini ateşe atan Üniversitespor, 43 gündür kazanamıyor. Ligde en son 21 Ocak 2009 tarihinde evinde oynanan maçta Antalya Büyükşehir Belediyespor’u 109-102 mağlup eden sarı-mavililer bu tarihten sonra çıktığı hiçbir maçı kazanamadı. Antalya galibiyetinden sonra düşme hattından uzak bir yerde bulunan sarı-maviler seri mağlubiyetler sonrası düşme korkusunu derinden hisseder hale geldi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri