4 Yapraklı Yonca Adana’da

Türk sinemasının 4 yapraklı yoncası olarak adlandırılan ve yıllardır bir arada fotoğraflanamayan Türkan Şoray, Fatma Girik, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit 20.

Türk sinemasının 4 yapraklı yoncası olarak adlandırılan ve yıllardır bir arada fotoğraflanamayan Türkan Şoray, Fatma Girik, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit 20. Altın Koza Film Festivali için Adana’da buluştu.

Türk sinemasının unutulmaz isimleri hava yolu ile Adana’ya geldi. Ünlü sanatçıları hava limanında Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve eşi Serpil Aldırmaz çiçeklerle karşıladı. Karşılamanın ardından Aldırmaz’ı makamında ziyaret eden Yeşilçam’ın 4 yapraklı yoncasına çeşitli hediyeler sunuldu. Aldırmaz’ın 4 yapraklı yonca figürlü altın kolye armağan ettiği Şoray, Girik, Akın ve Koçyiğit, bu anlamlı hediyenin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, teşekkür ettiler.

Adana’da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten ünlü isimler, “Altın Koza gibi Türk sinemasının en vefalı dostlarından birisinin açılışında burada olmak ve ‘4 yapraklı yonca’ olarak anılmak bizleri çok mutlu etti. Böylesine güzel bir organizasyon için Adana’da bulunmaktan mutluyuz” ifadesini kullandı. Türkan Şoray, Fatma Girik, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit daha sonra Zihni Aldırmaz’ın onurlarına verdiği yemekte bir araya geldi. Seyhan Baraj Gölü manzarası eşliğinde yenilen yemekte sinema ve Altın Koza konuşuldu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri